Нічого дивного

Mason Lemberg

Ті, хто подорожували Європою ще до безвізу, змушені були стикатися з доволі бюрократичною процедурою отримання шенгенської візи. Більшість моїх знайомих цю проблему вирішували просто – отримували польський шенген і по ньому їздили здебільшого до Польщі, а інколи й кудись далі.

Але для тих, хто змушений був чи хотів їздити кудись далі ніж Польща, а ще й літати з України, польська віза не дуже підходила, бо могла привести до повернення назад. І ці люди не дадуть мені збрехати, що з усіх країн ЄС чи ненайскладніше було отримати саме французький та ще бельгійський шенген. Відмовляли навіть тим українцям, які мали в паспортах багато інших віз країн Шенгену, навіть тим, які хотіли їхати у Францію з реальними намірами, підтвердженими документами.

В той же час офіційна статистика по росії була діаметрально протилежною. Французький шенген давали майже всім свинособакам. Причому довготермінові візи.

Тому нема нічого дивного, що в натовпі серед тих, хто б’є шибки французьких магазинів, руйнує французький малий бізнес, лунає таке французьке слово як “Давай, давай!!”

Головне, щоб мсьє Макрон давав більше віз свинособакам, дружив з х*йлом, не дай, Боже, не вводив нових санкцій та спокійно спостерігав, як х*йло далі його обсикає.

А ну і так, мало не забув, там хтось казав, що то все путін – кака, а росіяни бубочки та мілашки… Хто казав?

***

Те, що відбувається у Франції, – це дійсно пряме втручання Свинособакистану у внутрішні справи Франції та ЄС.

І мова тут не тільки про групи координованих, гарно навчених провокаторів, що кричать на російській мові, громлячи майно французького бізнесу чи громадян. Пам’ятаю, х*йло розказувало про російських туристів-відпускників в Україні у військовій формі на танках. То й відмазатися від російськомовних туристів в Парижі кремль зможе легко.

Так само важко довести втручання свинособачих ботоферм у підігріванні протестів у Франції.

А от те, що російські державні телеканали не просто транслюють шоу, а цілеспрямовано підривають основи державного устрою Франції, розказуючи небилиці, що поліція переходить на сторону протестантів, – це і є очевидною та неспростовною ознакою втручання Свинособакистану. Вони підривають владу у Франції, державні інститути, як підривали всі ці 5 років в Україні.

Тому зараз і французькій, і українській теж владам важливо зрозуміти, яку небезпеку несе за собою невтручання в політику ЗМІ та толерування “свободи брехні”.


Татьяна Худякова

О да, толстенькие непуганые европейцы. Смотрите на сепарский флаг в самом сердце вашего социализма и толерантности. Внимательно смотрите. Мы были невнимательны в лохматом 2008-м, когда он впервые появился на центральной площади города. У вас есть шанс научиться на чужих ошибках.

О да, выражающие хроническую озабоченность французы. Наслаждайтесь безумствующим люмпеном с требованиями взять всё да и поделить.  И не надейтесь даже, что им когда-нибудь хватит благ.  Им всегда будет мало, пока у вас есть хоть что-то, хоть 5 колосков.

О да, мсье Макрон, ручкающийся с Вовочкой и заигравшийся в социализм. Теперь это твой геморрой и твои рейтинги, летящие как фанера над Лувром. Чем будешь крыть? Куда бежать?

О да, большие и «медленно запрягающие» политики Европы. Пока что мы подпираем своими телами валящийся с востока забор, за которым бешеная тварь. И при этом вы умудряетесь эту тварь ещё и подкормить. Бизнес, ничего личного. Но если сломается забор, тварь придёт к вам. Она уже у немножко у вас. Она уже пробует на зуб ваши вялые, нежные, медленные жопки. И после Ле Пен к вам придут Гиви и Моторолы.

О да, местные евродрочилы на тему «а вот в Европе бы…». Смотрите тщательно. И съе*ывайтесь уже сразу в Австралию. Потому что слово «Европа» не спасёт. Врубитесь уже, что из жопы любого сепаратизма всегда торчат перья двухголового мутанта из Залесья. И нет, мутант сам не остановится, он не может остановиться. Он взорвётся на шмаття, если остановится, и прекрасно это понимает.

Я бы запаслась попкорном, но остаться зрителем не получится ни у кого.
«Винтовка — это праздник, всё летит в 3,14ду!» ©


Костюк Олександр

Кремль активно підігріває протести у Франції, на це вказує все більше фактів.

Сама причина заворушень – відміна невигідних кремлю податків на паливо, спрямованих на екологічні програми, програми паливної економії (пільги за нові економічні авто, електромобілі і т.п.). Зафіксоване активне втручання у події кремлівських тролів.

Коли прочитав так званий «маніфест жовтих жилетів», виникло стійке відчуття, що писався він на луб’янці. Надто характерний почерк. Чітке спрямування на люмпен, на який кремль спирається у всьому світі. Поміж раціональних вимог вплетені вимоги, явно нереальні до виконання. Тобто спрямування не на вирішення проблем, а на їх роздмухування.

Фактично у Франції кремль робить те ж саме, що й в Україні:

  1.  Активне втручання ботів в соцмережах та у коментуванні на сайтах. Намагаються розколоти за лінією «багаті-бідні», «народ-влада». Апелюють до люмпен-інстинктів. Діють з обох боків. З одного боку, закликають до радикальних дій протестуючих. З іншого, до їх жорсткого силового придушення. Мета: протиставити народ і владу, викликати зіткнення та соціальний вибух.
  2. В ряди протестуючих навмисне впроваджуються радикали: представники підконтрольних кремлю правих та лівих організацій. Їх завдання – перетворення мирного, законного, правового протесту на вандалізм та бійню з кривавими жертвами. Провокації правоохоронців. Доходить до участі в подіях явних російськомовних погромників.

Тобто спостерігаємо класичну технологію гібридної війни: малими затратами – інформаційними засобами та малопомітним агентурним втручанням досягається розкол всередині країни-жертви агресії, розпалюється внутрішня міжусобна боротьба. Країні-жертві обмеженими засобами з незначними затратами завдається неспівставно великої шкоди. Отже кремль відтепер почав війну проти Франції, приховану гібридну війну.

Те ж робилось і на Майдані в Україні. Фактично, російська агресія в гібридній формі вже відбувалася під час Майдану. Ми на Майдані змогли втриматись в цивілізованих рамках, не зважаючи на кремлівські провокації з обох сторін. Майдан зберіг самоорганізацію та дисципліну навіть після кривавого розстрілу протестуючих кремлівськими найманцями. Те ж робилося, коли підривали Донбас, з гіршими наслідками.

Так що ми, українці, вже маємо певний досвід. Напрацювали імунітет до цього новітнього кремлівського вірусу. Усі спроби кремля організувати 115-й люмпен-майдан згасають переважно на стадії інформаційній. Не в останню чергу завдяки нашим інформаційним противірусним антитілам, які у кремлі називають «порохоботами». Завдяки цьому на вулиці на кремле-майдани вдається реально вивести незначну кількість людей, більшість яких є платними провокаторами.

Можемо надавати французам консультації з питань інформаційного спротиву.