Пучдемоновна взула лыжи і втікла

Алексей Петров

В четверг Верховная Рада будет голосовать за выход Украины из Договора о дружбе (ха-ха-ха) и сотрудничестве с Северным Сомали. И вот тут Юлия наша свет Владимировна попала как кур в ощип.
Голосовать «ЗА» она категорически не может. В Кремле не поймут.
Но и голосовать «ПРОТИВ» тоже не феншуйно. Тогда не поймут читатели ее бигбордов.

Что делать, что делать? О! Точно… Нужно терміново куда-то сдрыснуть типа по очень важному делу? А куда? Та хотя бы в США! Типа переговоры з впливовими политиками по усилению безопасности Украины и такое всякое. Отмазка? Железобетонная! Даже если ни о чем не получится договориться, ну там не дадут нам два авианосца (а так и будет, ибо полномочий у ЮВ для переговоров от имени Украины нет никаких), то мохеровым хомячкам всегда можно будет надуть в уши о своей «великой роли» в обеспечении безопасности страны. И кто ж тогда вспомнит, что одна депутатская единица проигнорировала важное голосование? Правильно, никто!

P.S. А вы говорите зубожиння. Жіночка з пустой декларацией легко может себе позволить полететь бизнес-классом до Америки.


Mason Lemberg

“Юлія Тимошенко вирушила з робочим візитом до США”

Юлія Тимошенко не може вирушити з робочим візитом до США. Хоча б тому, що Юлія Тимошенко – ніхто. З робочим візитом до США чи іншої країни може вирушити Президент, Прем’єр-міністр, Голова Парламенту, міністри, навіть мери міст, тобто будь-хто, хто уповноважений на якісь дії від імені держави, на які Юлія Тимошенко не уповноважена.

Юлія Тимошенко може відвідати США з офіційним візитом, але в рамках колективних візитів парламентських груп, які мають за мету проведення координаційних, консультаційних, презентаційних, освітніх, наукових, представницьких заходів.

В протилежному випадку (в цьому випадку) Юлія Тимошенко полетіла до США з приватним візитом. А що вона там буде робити – це вже інше питання.

Бо, якщо Юлія Тимошенко в рамках приватного візиту до США буде постити нам фотки з американськими політиками, ми маємо усвідомлювати 2 речі:

  1. Ніяких державних інтересів на цих зустрічах підніматися не може, бо це всього лише приватні зустрічі, лобіювання інтересів інших держав на яких заборонено законом.
  2. Ціна таких зустрічей вимірюється сотнями тисяч доларів. Саме такі цінники виставляють компанії, які займаються лобізмом в США.

Тобто по факту ми маємо не “Юлія Тимошенко відвідає з робочим візитом США”, а “Юлія Тимошенко, яка виживає на пів вареника, викинула черговий мільйон доларів на піар-фотки з американськими політиками”.


Олена Монова

Как только Пучдемоновна взувает лыжи і тікає з України, можно даже не ходить на парламентский сайт.

Потому что в 99,99% окажется, что спортивная леди петляет от того, чтобы назвать h-lo желтым земляным червяком, а балалайню агрессором.

Ну и 00,01% оставляем на то, что узел на жопе развязался.

 


Фотошоп © Facebook Остап Біндер


Автор