Зрада і перемога тижня. 2-8 вересня

ЗРАДА

Українського консула запідозрили в спробі пронести наркотики в ізраїльську в’язницю.

В Одесі загорілося військове судно “Донбас”. Постраждалих немає.

Прокурор Києво-Святошинської прокуратури Куц Віталій був затриманий в Києві за підозрою у керуванні автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.

В сосновому заповіднику “Буймерівка” на Сумщині пройшов літній табір, який організував Російський культурний центр Сумської області та Організація юних розвідників Сумщини за підтримки представництва “Росспівробітництва” в Україні.

Вночі проти 6 вересня кілька районів Львова затягло густим димом. Рятувальники гасили горіння торфу у с. Ситихів Жовківського району.

У столичному спальному районі біля метро «Святошин» спалахнула масова бійка. Невідомі захопили парковку, на місці якої один із київських забудовників планує звести багатоповерхівку.

Над Дніпром нависла екологічна катастрофа. За словами екологів, Дніпро гниє, а риба у такій воді задихається. Дніпро замулюється і щороку міліє на один метр. Береги заростають на 2-3 метра і обсипаються.

ПЕРЕМОГА

Безкоштовні вакцини проти сказу відправили у регіони.

Україна посіла 15-те місце в рейтингу найгостинніших країн світу.

Литва передала Україні близько 150 тонн боєприпасів.

У сертифікованій системі електронного декларування доходів чиновників з’явилися перші декларації.

Мобільні групи вирушили на митницю боротися з корупцією.

Рада запровадила інститут наставництва над сиротами. Законом встановлюється, що наставництво – це добровільна безоплатна діяльність наставника з надання дитині, яка проживає у закладі для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, індивідуальної підтримки та допомоги, насамперед у підготовці до самостійного життя.

Українські програмісти увійшли до рейтингу найкращих у світі.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор