Новини дня. 15 листопада 2018 року

Денис Андрус

Четвер, дуже весело та переконливо.

Віктор Орбан, керманич Угорщини, заявив, що з цією владою в Україні він домовитися не зможе. Не бачу тут дивного, всі ж знають, що він – підх@йлятко.

Те, що він веде перемовини з супротивниками чинного Президента – теж не дивно, але за рекламу через свої національні представництва наші МЗС мають жорстко надавати по сраці.

Щодо його погроз заважати вступу України до НАТО, варто лише згадати, як угорське керівництво, після зустрічі з представниками США, ховаючи бланш під оком та хнюпаючи носом, казало, що воно зовсім і не збиралося перешкоджати Саміту Україна-НАТО. Бо і США, і НАТО добре розуміють теперішню та майбутню цінність української армії, а зовсім не угорської.

Путєн у Сінгапурі. Спочатку буде комедія, після – серйозне.

На ASEAN Членоподібного старанно принижували усі, хто тільки міг, від прем’єра Японії до охоронця у бізнес-центрі. Короткий перелік принижень виглядає так:

• президент Південної Кореї запізнився на зустріч з Путєним;

• охорона лише через 20 хвилин пустила Лаврова на зустріч Залупенфюрера з головою Південної Кореї;

• прем’єр-міністр Японії запізнився на зустріч з Путєним;

• після того як Путєн запізнився на годину на зустріч з прем’єром Сінгапуру, Лі Сяньлунь скасував цю зустріч;

• на вході до ТВЦ Suntec Членоподібного змусили пройти через металодетектор і вивернути кишені, щоб не «дзвеніло».

Здається, це успіх!

Щодо серйозного, то сьогодні сам Путін підтвердив те, що я кажу вже близько року: він чекає на вибори та до тих пір не буде вести жодних перемовин у міжнародних форматах по Україні. Якщо бути більш точним, то він сказав, що до зміни влади в Україні вести переговори не має сенсу. Якщо мене читають конспірологи з тих, хто певен, що Путін і Порошенко заодно, прохання: накидайте версій, нащо Членоподібний таке робить і каже.

Коротко:

• Німеччина після додання до сайту Миротворець екс-канцлера Герхарда Шрьодера закликала Україну закрити цей сайт – здається, наш час висловити глибоку стурбованість, закотити очі та замислено висякатися;

• ОБСЄ під селищем Володарського на окупованій частині Донбасу помітила комплекс С-300 – навчання, які провели наші соколи в зоні ООС, добряче перелякали росіян;

• 46 ОШБ «Донбас-Україна» отримав на озброєння найсучасніші протитанкові комплекси «Стугна-П», а в найближчі дні на заміну застарілої техніки буде отримано нові бойові машини піхоти, танки Т-64МБ та КрАЗи;

• Поліція Києва затримала банду, причетну до обстрілів з гранатомету Київміськбуду та інших резонансних злочинів – головував там громадянин Росії, подробиці є на моїй сторінці;

• НАБУ в черговий раз обісралося та так ганебно – після заяви представників Бюро, що їх люди не мають ніякого відношення до прихованого нагляду за синагогою, головний рабин України оприлюднив докази того, що саме люди з НАБУ слідкували за синагогою та ще й зробили хакерську атаку на релігійну установу – здавалося, що дно вже пробите, але тепер в НАеБУ з’явились ще й іхтамнєти.

Добраніч, Хунто!

Ми не маємо права змарнувати новий свій шанс вирватися з псевдобратських обійм споконвічного ворога та розвалити його Імперію. Маємо йти далі.

Посміхаємося і гаруємо!