СБУ затримала бізнесмена Тимофія Нагорного у справі про держзраду (відео)

СБ України підтверджує, що у рамках розпочатого кримінального провадження затримала громадянина України Нагорного Тимофія Олександровича.

Слідчий відділ Головного управління СБУ у Києві та області здійснює досудове слідство у кримінальному провадженні за ознаками державної зради та шахрайства, тобто злочинів передбачених ст.111 та ст.190 Кримінального кодексу України.

У межах цього кримінального провадження 2 жовтня правоохоронці затримали Тимофія Нагорного у Києві після встановлення обставин вчинення злочину. Наступного дня йому було повідомлено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.111, ч.2. ст.15, ч.4. ст.190 Кримінального кодексу України.

4 жовтня 2018 року слідчим суддею Печерського районного суду міста Києва обрано стосовно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави, яка становить 528,6 тис. грн.

Наразі столичною прокуратурою подано апеляційну скаргу до Київського апеляційного суду на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду Києва щодо обрання запобіжного заходу у зв’язку з визначенням судом суми застави разом із запобіжним заходом у вигляді тримання під вартою.

Більш детальну інформацію Служба оприлюднить пізніше.

Джерело

 

Gepostet von Роман Реведжук am Montag, 8. Oktober 2018

Автор