Привітання Пуйлу

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

НЕдорогий Володимире Володимировичу. В день вашого народження, після всього того, що за 4 роки (насправді – більше) ви зробили з моєю Батьківщиною, характер побажань, які я мав би вам зичити, гадаю, і так очевидний.

Але. Я не буду вам бажати бути розпиляним бензопилою, почути, як ваш карк тріщить під танковими траками, або опинитися в літаку, який розстрілюють на посадці, як наші хлопці в Луганському аеропорту. Я побажаю вам іншого.

Я побажаю вам, аби всі ті процеси, які ви уже запустили у вашій країні в гонитві за дохлою ілюзією великої Російської імперії, завершилися якнайшвидше, і ви особисто побачили б їхній результат.

Я бажаю вам побачити, як економіка Росії згорнеться в трубочку, і в крупних містах почнуться голодні бунти. Як наживатися в Росії стане ні з чого, і як ваше оточення тоді почне гризтися одне з одним руками своїх бойовиків на вулицях ваших міст. Як регіони-донори, яких доїтимуть все сильніше й сильніше, заговорять про незалежність і почнуть кидати гроші у власні організації сепаратистів. Як бойовики Гіркіна та Захарченка, яких ви турботливо приготували для нашого Донбасу, почнуть захоплювати владу у ваших містах, і як вони, поповнені частиною армії РФ, у смертельному двобої зчепляться з іншою частиною армії РФ, ще вірною вам і керованою вашими силовиками, яким тікати точно вже не буде куди, – ми їх дістанемо скрізь.

Аби ви побачили, як ваша країна, яку ви там мрієте ще досі повернути в часи Катерини ІІ, повернеться насправді у 1918 р. З такою самою війною всіх проти всіх від Балтики до Тихого океану і владою Москви лише на кількох областях. А ще – з мирною ситою та перспективною Україною під західним кордоном, яка на весь ваш гармидер буде дивитися як на біку буйних пацієнтів у божевільні.

Все це буде, це очевидно. Ваші економісти вже криком кричать про катастрофу, що насувається на вас неухильно.

Я бажаю вам все це побачити. І не просто, а, побачивши, усвідомити – це кінець, і винуватець цього – ви самі.

Що в історії майбутнього ви залишитеся не аналогом Генріха VII для Англії, що підняв країну з руїни, а аналогом Карла Габсбурга для австрійців – особою, з ім’ям якої пов’язаний розвал імперії.

А далі справа техніки. Далі все довершать давно описані науковцями фізіологічні процеси та бригада чортів у пеклі.

Бажаю, аби швидше.

Автор