Як праукраїнці викопали Червоне море

Александр Дедюхин

Коли праукраїнці викопали Чорне Море, деякі залишилися на березі, а деякі, особливо неспокійні, вирішили сісти у свої човники та й попливти подивитися далекі країни.

І так сталося, що зустріли ці мандрівні праукраїнці давніх єгиптян, які у той час розбудовували свою могутню імперію. Тоді давні єгиптяни побачили, що праукраїнці люди кмітливі, красиві та розумні, та й кажуть:
«А залишайтеся з нами, може у чому й допоможете побудувати логістичні схеми доставки товарів від країн Перської затоки, бо важко по пустелях на верблюдах мандрувати, ми хоч паровий двигун винайшли, але не знаємо як його на рейки поставити».

«А чого ви по морю не плаваєте?» – здивувалися праукраїнці.

«Так нема там моря – суцільна кам’яна пустеля».

«Хіба це проблема? – посміхнулися праукраїнці. – Давайте нам мапи, лопати та працьовитих помічників, то за деякій час буде вам море. Будуйте покищо кораблі».

Давні єгіптяни спочатку не дуже повірили праукраїнцям, а потім побачили, як вони ретельно й завзято взялися за справу, та й надали їм в помічників гарних єврейських хлопців. Це був першій плідний союз жидобандерівців.

Вони разом викопали Чермне море та наставили там запобіжників, які, як ми знаємо, стали через декілька століть у пригоді Мойсею, але це трохи інша історія про те, як ніяким тиранам-х*йлам не варто зв’язуватися ні з волелюбними українцями, ні з жидобандерівцями.

Зараз Чермне море називається Червоним, і сучасні українці їздять туди відпочивати, вчити аборигенів казати «Слава Україні» та «Гарний moskal – мертвий moskal».