Хочете БроБотс у вашому місті?

Филипп Духлий

До нас надходить дуже багато звернень щодо відкриття безкоштовних студій формата BroBots – Brovary IT Hub в ваших містах.

Це цілком реально зробити. В кожній області є мережа закладів позашкільної освіти. Як правило, все це занедбано. Ми готові допомогти обласним адміністраціям реанімувати ці заклади і зробити з них надсучасні студії робототехніки, як ми це робимо в Дніпропетровській області, але потрібна ваша підтримка.

Сьогодні ми написали та розіслали відкрите звернення на голів обласних адміністрацій. В цьому зверненні ми обґрунтували необхідність таких шкіл та розписали етапи співробітництва. Але аби це звернення було розглянуте та взяте до уваги потрібно, аби його підтримало якнайбільше мешканців області. Чим більше буде ваших звернень, тим більше шансів, що проект буде в вашій області і саме в вашому місті.

Це достатньо ризиковано, бо якщо з міста та області не буде від вас звернень, то студії робототехніки там не буде. Тому надсилайте самі, залучайте ваших друзів, знайомих, сусідів та інших батьків, робіть репости в місцеві групи. В масштабах області це дуже маленький проект, і все залежатиме тільки від вашої активності.

Копія нашого відкритого звернення.
Список шаблонів звернень від мешканців та коротка інструкція.
Форма для відправлених звернень, аби контролювати їх кількість.