Нацбанк оголосив конкурс на заміщення посади директора Департаменту стратегії та реформування

Відповідно до Стратегії Національного банку регулятор якісно посилює власну стратегічну функцію та зокрема відповідальний за неї структурний підрозділ – Департамент стратегії та реформування.

“Реалізація амбітних стратегічних цілей, подолання нових викликів вимагає від НБУ якісно нового розкриття можливостей команди та оновлення підходів до втілення реформ. На нашу думку, імпульс цьому процесу має надати новий лідер − головний стратег нашої інституції. Тому Правління Національного банку прийняло рішення оголосити конкурс на заміщення посади директора Департаменту стратегії та реформування”, − зауважив заступник Голови Національного банку Роман Борисенко.

До призначення нового очільника департаменту Михайло Відякін буде виконувати обов’язки директора Департаменту стратегії та реформування. Надалі, як заступник директора – начальник Управління стратегії та трансформації, він сконцентрується на управлінні портфелем проектів у рамках подальшої внутрішньої трансформації Національного банку. Крім того, Михайло Відякін і надалі координуватиме дії зовнішнього проектного офісу з підтримки реформи фінансового сектору.

“Успішна реалізація проектів Комплексної програми розвитку фінсектору є принципово важливою для збереження курсу та ходу реформи фінсектору і центробанку зокрема. Михайло Відякін здатен забезпечити успішність цієї справи та безперервність процесу. За його керівництва нам удалося досягти значних результатів: запущено та успішно реалізовано функцію стратегічного, проектного і процесного управління, проведено внутрішню трансформацію центрального банку та здійснено перехід до нового організаційного дизайну регулятора. Національний банк перетворився на сучасну інституцію, яка вже є прикладом позитивних змін для центробанків світу, тож важливо підтримувати якість цих змін і надалі”, − зауважив Роман Борисенко.

Що стосується вакантної посади, то головною метою майбутнього директора Департаменту стратегії та реформування має стати сприяння розвитку банківського та фінансового сектору України через ініціацію нових напрямів та інструментів розвитку фінансових ринків, безпосередню участь в організації та виконанні проектів, пов’язаних із програмами розвитку фінансового сектору, та забезпечення виконання стратегічних ініціатив НБУ у цьому напрямі на міжвідомчому рівні, а також забезпечення актуальності Стратегічної ідеї та організаційного розвитку НБУ як інституції.

З оголошенням про заміщення вакантної посади Директора департаменту стратегії та реформування можна ознайомитися за посиланням. Термін подачі заявок – 14 вересня 2018 року.

Інші вакансії в рамках перезавантаження Департаменту стратегії та реформування можна переглянути за посиланням.

Джерело

Автор