Допис суму та тривоги

Костюк Олександр

Ситуація дуже непроста.

Кремлю підконтрольні купа політиків та депутатів. Деякі явні вороги типу Медведчук, Новінський, Мураєв, Рабіновіч. Значно гірші псевдопатріоти Семенченко, Соболєв, Гриценко, Парасюк, Ігор Луценко, Тимошенко, Найєм, Лєщенко. Кремлю підконтрольні політичні сили: регіонали, самопоміч, матьківщина, Свобода, всі без виключення націоналісти-радикали. Практично всі ЗМІ працюють на гроші, а отже на кремль. Всі ці сили зосереджені на те, щоб звалити таку незручну для кремля прозахідну, антиросійську владу.

Кремль завжди втручався в українські вибори. Зараз на цьому зосереджені колосальні фінансові та медіаресурси. Хочуть повторити вибори 2010-го, коли українців примусили обирати між двома кремлівськими маріонетками. Різниця в тому, що зараз замість Януковича тими ж методами просувають Гриценка. Якщо кремлю вдасться пропхнути “свого” Президента – це буде катастрофа для України як держави.Не плекайте ілюзій, що це буде просто “менш прозахідний”, “більш дружній до Росії” Президент, який “домовиться з кремлем”, “припинить війну”. Кремль не влаштує НІЯКИЙ ХОЧ ТРОХИ НЕЗАЛЕЖНИЙ Президент України. Вони вже навчені гірким досвідом і хочуть вирішити “украінскій вопрос” раз і назавжди.

Повторять сценарій 2014-го року: спровокують протистояння народу та влади, тільки зроблять його значно більш кривавим. Під цей сценарій вже штучно вирощують в Україні справжніх, реальних фашистів : всілякі нацдружини та С14, піднімають їх рейтинги серед люмпену “радікальним рєшєнієм вопросов” (з циганами, кавказцями, Лусваргі, Крисіним і т.п.), яке багатьом дуже подобається.Саме цими методами “швидким вирішенням проблем” йшли до влади в свій час німецькі фашисти. В потрібний час вони включаться, і це буде не проста імітація для РосТВ, яку в 2014-му демонстрував Правий Сектор. Це будуть реальні погроми представників різних національностей (і роми та кавказці – це лише розминка). Результатом буде розкол України, відпадіння східних та південних територій, втрата допомоги Заходу та сирійський сценарій на всій території України.

Це і є справжня мета кремля: знищення в Україні будь-якої державності, громадянська війна, розпад на окремі території, сотні тисяч жертв. Якщо українці знову дадуть себе обдурити, купляться на надзвичайно підступні маніпуляції кремля – наслідки можуть бути трагічними. Для всіх: патріотів, націоналістів, проросійських, ностальгуючих за совком, журналістів та політиків різних напрямків, порохоботів і зрадофілів.

Ціна наступних виборів надзвичайно висока для всіх нас і наших дітей.
Боже, бережи Україну!

Автор