Хороші новини. 6 червня 2018 року

Алла Комарова

Але не здаємось – Радіо Тисячі Мазеп продовжує довбити вас гарними новинами, а не тим, чого прагнуть копрофаги 🙂

Середа, 6 червня, пройшла під знаком заводів та сільського господарства.

Товарообіг Україна-Узбекистан у 2017 році зріс на 35,8% порівняно з 2016 роком і склав $289,8 млн. У І кв. 2018 року товарообіг уже склав $98,2 млн або на 61% більше порівняно з аналогічним періодом торік.

Китайська компанія має намір побудувати завод із сортування та переробки пластику в Україні і зараз шукає надійного партнера для спільного будівництва заводу.

Адміністрація морських портів створила і представила спеціальний інтернет-портал, спрямований на залучення інвесторів в розвиток портової галузі України. «Ми хочемо, щоб всі інвестори, не тільки ті, що зараз присутні тут, змогли дізнатися про наші інвестиційні проекти», – сказав керівник АМПУ Райвис Вецкаганс.

Найбільший у світі виробник електротранспорту має намір виробляти електромобілі в Україні. З приводу цього міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч з керуючим директором BYD Company Limited на європейському ринку паном Ісбрандом Хо (Isbrand Ho). Сторони обговорили можливість розміщення потужностей з виробництва літієвих батарей для електробусів та електромобілів на території України, а також плани BYD щодо експансії на європейський ринок.

ТМ «Королівський смак» (основний напрямок діяльності – виробництво соняшникової олії і соусів) продовжує нарощувати обсяги експортних поставок в Європі, Азії та Африці. Зокрема, компанія відкрила для своєї продукції ринки Німеччини, Бельгії, Танзанії, Кувейту, Гамбії та Гвінеї-Бісау.

У Запорізькій області будують вітроелектростанцію потужністю 200 МВт. Перша черга Приморської ВЕС в Запорізькій області має запрацювати не пізніше січня 2019 року.

Міністерство сільського господарства В’єтнаму прийняло постанову про відновлення імпорту пшениці з України, який був заборонений з 2015 року.

В Україні відбувся запуск Інноваційного криптовалютного фонду Amira Capital зі швейцарською пропискою. Amira Capital позиціонується як довгостроковий фонд, який робить акцент на роботі з проектами, вартість яких зросте не в короткостроковій перспективі, а буде збільшуватися поступово.

Автор