Хороші новини. 31 травня 2018 року

Алла Комарова

У перший день літа на Радіо Тисячі Мазеп те, що ви пропустили вчора – нагороди, кліпи та декілька новин від Президента 🙂

Рекламу всесвітньо відомого спортивного бренду Nike і нью-йоркського дизайнера Метью Вільямса зняли в кар’єрі під Києвом.

В Україні створюється кіберполігон Збройних сил України за допомогою трастових фондів НАТО. На даний час діють трастові фонди НАТО з логістики та стандартизації ВСУ; по модернізації системи зв’язку та автоматизації управління військами ЗСУ, фізичної реабілітації (протезування) військовослужбовців, поранених в АТО.

Україна домовилася про відновлення роботи українсько-ізраїльського Комітету з науково-технічного співробітництва, яку було призупинено ще в 2008 році.

У Брусилівському районі на Житомирщині німецька дочірня компанії ТОВ «НПЦ Україна» планує побудувати насіннєвий завод, на якому перероблятимуть рапс.

В Україні розпочалося десятиліття української мови.

На Франківщині запустили третю лінію заводу «Івано-Франківськцемент». 300 робочих місць і постійні замовлення на продукцію для будівництва доріг

Українці годують французів їхньою традиційною стравою – равликами. І заробляють на цьому мільйони.

Укрпошта посіла 33-тє місце у рейтингу світових пошт та обійшла РФ та Норвегію. Національний український поштовий оператор піднявся одразу на 7 позицій у загальному рейтингу Всесвітнього поштового союзу (ВПС) та посів 33-тє місце серед 173 пошт світу.

Студенти Харківського політехнічного університету стали срібними та бронзовими призерами на Міжнародному конкурсі з економіки. За перемогу змагалися більше сотні авторів (85 наукових робіт), які представляли 46 закладів вищої освіти з 14 країн світу.

На засіданні Кабміну Міністерство інфраструктури України представило Національну транспортну стратегію на період до 2030 року. Проект отримав назву Drive Ukraine 2030.

Дніпровський космічний кластер підписав перший меморандум про співпрацю. Меморандум закладає основи співпраці партнерів у визначенні наявних інноваційних можливостей, та підтримці стартапів в Україні.

29 травня 2018 року в Києві Голова правління Державна інноваційна фінансово-кредитна установа Володимир Ставнюк…

Gepostet von Dnipro Space Cluster am Mittwoch, 30. Mai 2018

Авіакомпанія Brussels Airlines оголосила про повернення на український ринок у зв’язку з пожвавленням попиту на перельоти між Києвом та Брюсселем.

У січні-квітні 2018 року загальна вартість експорту ковбасних виробів на 7,2% перевищила вартість експорту аналогічного періоду минулого року. Основними країнами, куди відбувались поставки, у перші чотири місяці року були Грузія (35,8% від усього обсягу експорту), Азербайджан (29,5%, Молдова.