Хороші новини. 14 травня 2018 року

Алла Комарова

Настав час гарних новин на Радіо Тисячі Мазеп. Понеділок, 14 травня, приніс нам новини про ліс, Польщу та зелену енергетику.

Обсяг двосторонньої торгівлі товарами між Україною і Польщею у 2017 році збільшився на 26,2% порівняно з 2016-м. А за 2 місяці 2018 року – ще збільшився на понад 28% порівняно з тим же періодом 2017 року.

У Вінниці готуються до запуску надпотужного заводу холодильного обладнання «Green cool». У червні очікується випуск першої продукції. Наразі триває монтаж обладнання.

У місті Васильків Київської області підприємство компанії «Стімекс» розпочало виробництво нового сертифікованого продукту по зміцненню берегових ліній – Палі ПВХ (шпунт). Подібну продукцію раніше в Україні не виробляли.

Під час весняної лісокультурної кампанії відтворено майже 25 тис. га лісів на минулорічних зрубах та створено 1,1 тис. га нових лісів. Окрім того, заступник голови Держлісагентства повідомив, що цього року у Всеукраїнській акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» взяла участь безпрецедентна кількість громадян України.