Блиск та злидні рейтингів Тимошенко

Mason Lemberg

Партія “Батьківщина” заплатила 4050 грн. Київському міжнародному інституту соціології (КМІС) за соціологічні дослідження в березні 2018.
Про це йдеться на стор. 132 звіту партії .

Тепер нагадаю, що це соціологічне дослідження було опубліковане на днях і в ньому не вказано ім’я замовника, мабуть тільки тому, що Юлія Володимирівна соромилася.

Також нагадаю, що цілий інститут заявляв, що було опитано більше 2000 респондентів в більше 100 населених пунктів в усіх регіонах України.

А тепер співвіднесіть ці дані з сумою оплати.. Скільки грошей треба щоб фізично об’їхати 100 населених пунктів в усіх регіонах України.

То що це означає?
Це означає, що:

  1. КМІС фізично не міг провести вказане дослідження за вказані гроші, що в свою чергу означає:
    а) дані фальсифіковані повністю і намальовані на колінці, про що я багато разів говорив,
    б) БЮТ платив КМІСу за “рейтинги” грошима з чорної каси, бо зрозуміло, що за 4000 вони рейтинги малювати не будуть. Весело так… Чорна каса політичної партії…
  2. Людей намагаються зомбувати фейковими рейтингами, і це частина брудної політичної кампанії.
  3. Вітаю вас, оналітіги-стратєги, вас нагодували гуаном.

Цитую:
З 5 по 21 лютого 2018 року Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) на замовлення клієнта провів всеукраїнське опитування громадської думки. Методом особистого інтерв’ю опитано 2043 респонденти, що мешкають у 110 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим).