Хороші новини. 4 травня 2018 року

Алла Комарова

Радіо Тисячі Мазеп радо вітати вас із гарними новинами п’ятниці, 4 травня. Країна знову б’є рекорди зубожіння, купляє авто, зміцнює фонди та робить революційні кроки у поштарстві. Тож рахуємо.

Міжнародні резерви України зросли за квітень на 1,3% – до $18,4 млрд на 1 травня 2018 року. Основним джерелом їх поповнення були валютні інтервенції НБУ на міжбанківському ринку – за місяць НБУ купив на міжбанку $326,7 млн.

На Львівщині інвестують $3 млн у будівництво нового меблевого комбінату на базі ТзОВ «Меблевий комбінат «Стрий».

У квітні попит на нові легкові автомобілі виріс на 6%. Лідируючу позицію на ринку традиційно займає Toyota. Друге місце дісталося Renault. Volkswagen з 70-відсотковим зростанням зайняв третю позицію у рейтингу. На четвертому місці – Hyundai, замикає п’ятірку лідерів ринку нових легкових автомобілів Nissan, попит на автомобілі цієї марки в Україні зріс на 54%.

Депутати Генічеської районної ради одноголосно проголосували за скасування рішення райради №309 від 31 серпня 2012 року про визнання російської мови регіональною на території району.

ПАТ «Концерн «Галнафтогаз» у січні-квітні 2018 року збільшило чистий прибуток на 49,9% у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

Американська компанія CleBer LLC підписала контракт з українським виробником сільськогосподарської техніки ТОВ A3TEХ-Україна, що знаходиться у Шепетівці, Хмельницької області на виробництво міні тракторів OGGUN. Угода про ліцензійне виробництво дозволяє компанії A3TEХ-Україна виготовляти трактори Oggun із залученням якомога більшого об’єму місцевих комплектуючих, з подальшою метою забезпечення 100% виготовлення техніки на місці.

Виробництво Малогабаритних тракторів для фермерських господарств CleBer/Oggun запуститься в Україні!Американська…

Gepostet von A3 TECH Ukraine am Donnerstag, 3. Mai 2018

Всесвітньовідомий виробник спортивного обладнання HEAD підписав Меморандум про порозуміння з Вінницькою міською радою та Вінницькою ОДА. Меморандумом передбачено будівництво свого нового найбільшого заводу з виробництва продукції для зимових видів спорту у Вінниці, на території Вінницького індустріального парку. Компанія HEAD International Holding GmbH планує інвестувати близько €80 млн у нові виробничі потужності. Функціонер HEAD на зустрічі із Порошенком відмітив, що перенести виробничі потужності в Україну вигідніше, ніж у Китай. Отакої.

Сьогодні відомий виробник спортивного обладнання HEAD підписав Меморандум про порозуміння з Вінницькою міською радою та…

Gepostet von UkraineInvest – Ukraine Investment Promotion Office am Freitag, 4. Mai 2018

Укрпошта планує змінити формат роботи в невеликих селах. Листоноші будуть на авто, із збільшеними сервісними функціями. Часи присутності в селі не зменшаться, а подекуди і збільшаться – будуть доїжджати туди, де раніше не було пошти.

Автор