В окуповану Горлівку запустили величезний прапор України на повітряних кульках (фото)

Курс на Горлівку!

Сонячний день та західний весняний вітерець були складовими гарного настрою для багатьох мешканців Світлодарська. Неподалік набережної сьогодні зібралось багато містян для того, аби провести вже традиційну акцію «Донбас – це Україна».

Приготування до запуску повітряних кульок – один із найцікавіших етапів для дітвори, адже їм довірили утримувати наповнені гелієм жовті та блакитні кульки, котрі поривалися до небес. Загалом, сьогодні було наповнено понад п’ятдесят гігантських повітряних куль, які з надзвичайним задоволенням розмальовували і дітлахи, і дорослі.

Після завершення приготувань величезний Державний прапор України, прикріплений до легких гелієвих куль, розгортають на березі місцевого водосховища. Під державний гімн України та оплески учасників акції прапор піднімається у небо та бере курс на Горлівку.

Навздогін активісти запускають у небо повітряний агітаційний пакунок наповнений жовто-блакитною символікою та листівками. За годину він розкриється у небі над окупованою Горлівкою та нагадає її мешканцям, що Донбас – це Україна.

Джерело

Автор