Хороші новини. 6 квітня 2018 року

Алла Комарова

З вами Радіо Тисячі Мазеп, і Дафа, яка збирається у триденний вояж Львівщиною, тож добрі новини п’ятниці, 6 квітня, виходять рано.

У січні-лютому 2018 року порівняно із січнем-лютим 2017 року індекс промислової продукції становив 102,8%.

⇒ Дніпровський металургійний комбінат (ДМК, Кам’янське Дніпропетровської обл.), що входить до корпорації «Індустріальний союз Донбасу» (ІСД), за підсумками січня-березня 2018 році збільшив випуск прокату, за оперативними даними, в 2,2 рази порівняно з аналогічним періодом 2017 року

⇒ У Києві 26 травня відбудеться офіційний регіональний івент Burning Man – Precompression Kyiv. Це перший в Україні івент такого формату з офіційною підтримкою Burning Man. Він дає можливість познайомиться з культурою фесту, спробувати себе в ролі художника, весело провести час і стати ближчими один до одного.

⇒ «НІБУЛОН» завершив черговий етап днопоглиблення Південного Бугу, що дозволить завантажити до повної вантажомісткості несамохідні судна проекту В2000, що були спеціально збудовані для використання на Південному Бузі, отже, і скоротити кількість виконуваних барже-рейсів та витрати на транспортування. Окрім того, це вивільнить буксири і несамохідні судна компанії для виконання інших рейсів.

«НІБУЛОН» завершив черговий етап днопоглиблення Південного Бугу Роботи виконувалися за допомогою унікального…

Gepostet von Зроблено в Україні am Freitag, 6. April 2018

⇒ Укрпошта повідомила, що розпочинається бета тест мобільного додатку, який вже можна встановити на свої гаджети. Зовсім доросла стала, наша пошта. Час вже переживати за тьоток у мохєрових бєрєтах – позбавляють їх, бідолашних, природнього середовища існування (це був сарказм, про всяк випадок)

Ні, ми не запізнилися з жартом до 1 квітня.Ні, SMM-ники не з'їхали з глузду.Ні, це не сон.Так, це мобільний…

Gepostet von Укрпошта am Freitag, 6. April 2018

⇒ Новим президентом Української футбольної Прем’єр-ліги обраний швейцарський юрист, колишній керівник головної футбольної ліги Швейцарії Томас Грімм. Я чесно кажучи, взагалі не розумію чому, але чоловіки радіють. Ну ок )

⇒ Турецькі компанії придивляються до Херсонської області з метою побудувати там текстильний завод, який потягне за собою розбудову інфраструктури, робочі місця та надходження у місцеві бюджети, які, завдяки децентралізації, підуть на потреби саме регіону, а не міфічного центру.

⇒ «Петро-Консалтинг» планує у 2021 році почати видобуток літію в Донецькій області з іноземним партнером. Стратегічною метою «Петро-Консалтингу» є після запуску виробництва літієвої концентрату побудувати в Україні хімічний завод з виробництва з нього карбаміду літію, в зв’язку з чим компанія в березні цього року вже отримала погодження Кіровоградської облради на надання спецдозволу на видобуток надр на ділянці «Добрий» (с.Тернівка Новоархангельського р-ну Кіровоградської обл.).

⇒ Для потреб маріупольських металургів компанія Метівест придбала робот Brokk 160, який зможе виконувати роботу за людей, що значно скоротить технологічний час простою конвертору чи домни.

Это космос, детка! Он значительно ближе, чем кажется 😉 На #МетинвестПромсервис решили, что луна без 🤖 робота Brokk…

Gepostet von Метинвест Мариуполь am Freitag, 6. April 2018

⇒ Серед товарних позицій високими темпами тривало зростання експорту м’яса та молочної продукції (34% та 50% відповідно).

Автор