Хороші новини. 4 квітня 2018 року

Алла Комарова

Доброго ранку, шановні поцінувачі гарних новин, це звичне вже Радіо Тисячі Мазеп та гарні новини середи, 4 квітня. Сьогодні їх менше, ніж було учора, але із танчіками!

Компанія UBC Group відкриває у Вінниці потужний завод з виробництва холодильного обладнання. Навесні 2018 року на роботу вийдуть перші 500 фахівців. Підприємство будується на території Вінницького індустріального парку поблизу старого аеропорту і матиме площу близько 20 тис. кв.м. На ньому працевлаштують 1500 жителів міста.

Норвегія виділить 3,6 млн євро для реалізації Плану дій Ради Європи для України на 2018-2021 роки. Але Європа від нас страшенно втомилася, не забувайте.

Розпочинається серійне виробництво комплексів активного захисту «Шершень» та «Заслон» для Туреччини.

Групам реагування патрульної поліції Харківської області передано 11 легковиків «Skoda Rapid» та 5 позашляховиків «Renault Duster». Три автозаки «Ford Transit» та «Fiat Doblo» отримали підрозділи конвойної служби. Чотири мікроавтобуси «Ford Transit» закріплені за батальйоном поліції особливого призначення. Також один пасажирський автобус отримав відділ забезпечення автотранспортом ГУНП в Харківській області.

У січні-лютому 2018 року порівняно з січнем-лютим 2017 року обсяг промислового виробництва на Львівщині зріс на 14,1%.

Президент України Петро Порошенко та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков передали сертифікати на нові патрульні автомобілі та катери представникам поліції.

Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені Морозова розпочало серійне виробництво БРЕМ-84 «Атлет». Танчікі!

Розпочато серійне виробництво бойових машин «Атлет»

БРЕМ «Атлет» від «ХКБМ ім. Морозова» – розпочато серійне виробництво ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування імені О. Морозова» розпочало серійне виробництво броньованих ремонтно-евакуаційних машин (БРЕМ) «Атлет».Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Державний концерн "Укроборонпром"."Розроблена фахівцями «ХКБМ» машина призначена для технічного забезпечення танкових підрозділів. «Атлет» дозволяє проводити евакуаційні операції та ремонт техніки у польових умовах", – говориться у повідомленні.Підкреслюється, що ця бойова машина значно посилить технічні можливості Збройних Сил України та забезпечить належний рівень боєготовності танкових підрозділів. Окрім того, БРЕМ «Атлет» має великий експортний потенціал, що дозволить дозавантажити виробничі потужності «ХКБМ» після виконання підприємством Державного оборонного замовлення.

Gepostet von Зроблено в Україні am Mittwoch, 4. April 2018

Авіакомпанія Air Baltic відновила авіарейси з Латвії в Одесу. Вильоти з Одеси будуть здійснюватися по понеділках, середах і суботах о 3:40 з прибуттям до Риги у 6:15 (за місцевим часом). У зворотному напрямку літаки будуть вилітати по вівторках, п’ятницях та неділях о 23:35 з прибуттям в аеропорт Одеса о 2:05 (за місцевим часом). Політ триває 2 години 30 хвилин. Ціна на квиток стартує від 89 євро в одну сторону.

У лютому 2018 року обсяги експорту азотних добрив склали понад 56 тис. тонн, що перевищило показник попереднього місяця на 67%.

Автор