Як РФ буде нагнітати ситуацію в Україні восени?

1. Тарифи. У листопаді прийдуть платіжки по новим тарифам і на фоні загального обурення населення РФ запустить акцію під умовною назвою “тарифний геноцид”. Ця дефініція вже використовувалася Тимошенко та Ляшко, тому не є новою.

2. Для підготовки соціального вибуху від обурення тарифів, Кремль руками своєї агентури здійснить певні дії:

– постійне блокування трибуни ВР для дискредитації парламентаризму та паралізування роботи ВР, а звідти – й прийняття життєво важливих законів (для отримання чергового траншу МВФ, зміни до Конституції щодо децентралізації, можливе зняття депутатської недоторканності);

– нагнітання в інформаційному полі теми корупції, офшорів та бізнесу Президента. Ціль – показати, що Президент хвилюється лише за свої статки, а не за “простий народ” (цей радянський лозунг буде основним в операції кремлівської агентури). Методи – активізація усіляких громадських організацій, що отримують гранти щодо заказних розслідувань на Президента та його оточення, заказні статті у всесвітньо відомих виданнях (Нью-Йорк Таймз, Блумберг, ВВС, Вашингтон Пост, Ройтерс, Дойче Велле);

– нагнітання теми в інформаційному просторі щодо доцільності існування інституту Президента України, імпічмент Президента і т.д. Цей процес вже почався. В. Новінський та О. Ляшко вже завили, що Порошенко треба оголосити імпічмент, Тимошенко сказала, що треба відмінити інститут Президента, Савченко заявила, що треба вести диктатуру на період військових дій. Тобто, навіть тут можна провести чітку схему: Путін-Сурков-Медведчук-Новінський- Ляшко, Тимошенко, Савченко, Березюк, Садовий, Рабінович, Тягнибок, Ярош, Лєщенко, Найєм, усілякі Кармазіни, Скоропадські та інші менш вагомі “революційно-патріотичні діячі”. Саме ці люди стануть основою кремлівського заколоту проти України.

3. Проведення організованих мітингів та безладу на день ЗСУ та УПА (14.10.2016). Використання ручних “революціонерів” з ціллю влаштування можливих терактів або масових бійок. Ціль – якомога більше жертв, крові. Усе для кремлівської картинки.

4. Під кінець року активізація досягне піку, адже саме у цей час ЄС буде приймати рішення про продовження санкцій по відношенню до РФ.

5. Найнебезпечніші дати – 14.10, 21.11, 01.12, 06.12. Якщо детальніше, то 14.10 – день УПА та ЗСУ, 21.11 – третя річниця Майдану, 01.12 – перше віче на Майдані, 06.12 – день захисника України.

6. У зв’язку з тим, що осінь-зима – це багато патріотичних та військових пам’ятних дат, то буде нагнітатись тема “Чому злочини на Майдані не розслідуються”, а також знову буде підніматися та нагнітатися тема ведення військового стану (головна теза – “У нас війна, а не АТО”, яка вже на початку літа підіймалася).

Автор