Про передачу Криму під Ростов

Путін зробив з Кримом саме те, що пропонувала ВО “Свобода”. Позбавив автономного статусу.

Путін скасував Кримський федеральний округ і перепідпорядкував півострів Південному ФО. Не зупинило головного кремліна навіть пряме порушення Конституції РФ – Крим там записаний окремим ФО. Відтепер справи Криму вирішуватимуться не у Москві, а в Ростові. До Путіна тепер Гобліну – ні-ні. Всім зрадникам Москва чітко показала, що їхній рівень – це голова ФО Владімір Устінов, а місце рішення їхніх проблем – Ростов-папа.

От що ви знаєте про Ростов? А що чули про Устінова?

Що це все означає?

Перше – бабла Криму тепер уріжуть. Це раніше йому бабло виділяла Москва, тепер – він крутитиметься в межах виключно бюджету ПФО.

Друге – міст на Керч, схоже, ффсьо! Це коли мост з одного ФО в другий тягнуть – це справа державна, а коли це між суб’єктами одного ФО – сам Бог велів передати міст на бюджет ФО. Тобто – заморозити нафіг.

Третє – Кремль, вочевидь задовбали постійний шум “Крим скривдили” на тлі безмірного крадійства Гобліна та Няши з компанією. Шуміти тепер їм можна буде тільки в Ростові. В табло їм у відповідь, вочевидь, даватимуть там же. Тобто – так, що у Москві не чутимуть.

Четверте – на все ниття про Крим, класу “їм грошей не дають” Кремль зможе чесно відповідати щось типу: “А ви знаєте які проблеми у ПФО? Там – Адигея! Там депресивна Волгоградська область! І взагалі, всі… в Ростов!”

Коротше. Спроба досвідченої гульвіси “змінити папіка” закінчилася тим чим і мусила – її відправили геть з очей, спілкуватися з пахолками. Путін зробив з Кримом те саме що й Хрущьов. Генсек Микита передав Крим у підлеглість від Москви до Києва. Путін – від Москви під Ростов.

З тою різницею що Північно-Кримського каналу, розвинутої системи залізниць, дешевих харчів та коштів на розвиток туризму Ростов не має, а геморою – хоч греблю гати.

Автор