Чи намагається БЮТ дистанціюватися від Савченко

Прочитав пост ігорки луценка про те, що начебто савченко говорить те, що робить Порошенко.

Цей пост – намагання розвинути версію рівня одноклітинних організмів, що за сепарськими і пропутінськими гаслами, які виголошує савченко, стоять відповідні дії Порошенка, а савченко з ним просто конкурує на просепарському полі, в той же час коли батьківщина проти такої позиції.

Що хочу сказати:

По-перше: стало гидко.

ігорко луценко і його однопартійці, потихеньку пробують накинути гівнєца на людину, яка забезпечила їм політичне майбутнє у ВР, з аватарками і хештегами якої вони носились 2 роки, у вірності і відданості якій клялись, героїзмом якої пЫшались, “абсолютно чіткий план звільнення” якої реалізовували, про президентство якої мріяли… всього 2 місяці тому.

А зараз намагаються дистанціюватись від цієї людини. Це, взагалі-то нормально, але такі речі мають реалізовуватись шляхом публічного засудження дій і слів такої особи і шляхом визнання своїх помилок.

Офіційного засудження дій і слів савченко від БЮТ, я так і не побачив, тим більше не побачив визнання своїх помилок. Про спроби вчинити якісь дії для того, щоб змусити свою “однополчанку” не нести пропутінські гасла, я вже й промовчу. Можна ж поговорити, переконати, заборонити, виключити з партії.

Але нічого такого немає, видно такі дії і слова савченко повністю вписуються в програмні цілі БЮТ.

По-друге: Якщо почуєте, що Порошенко буде говорити те, що несе савченко – скажіть мені, я буду в числі перших, хто виступить проти нього. Так, саме Порошенко. Мене не цікавлять шизофренічні інтерпретації сироїдів, плани мореля, гризлова і медведчука від імені Порошенка.

По-третє: Розказувати, що Порошенко в одній команді з путіним – може тільки наглухо відбитий організм. Шкода, що такі організми сидять в Парламенті, а не в дурдомі. Для цих всіх організмів, яких Порошенко постійно зливає, наживається на війні, в мене є інформаційний галоперідол у вигляді цієї інфографіки.

Навіть сьогоднішні межі зони АТО (після двох відкритих агресій російських військ в серпні 2014 і в січні-лютому 2015) є значно меншими тих, які були на момент приходу Порошенка до влади. А те, що зробила ще слабка українська армія під командуванням Порошенка всього за 3 місяці 2014, звільнивши 2/3 Донбасу – це взагалі подвиг.

Тому дехто може і далі заперечувати очевидне, все глибше занурюючись у шизофренію, але будьте відвертіші панове БЮТівці і їх послідовники, пора би говорити, що російської агресії проти України не було, а танки мали стояти в боксах, щоб не провокувати.

2807-0002

Автор