Поліцейські забезпечили правопорядок під час масових заходів в країні (фото)

Участь у них взяли понад 14,5 тисяч громадян. Публічну безпеку забезпечували близько 4,5 тисячі  поліцейських.
Зокрема, з нагоди річниці Дня Героїв Небесної Сотні у 8 регіонах країни в 22 населених пунктах відбулись 34 масових заходи.
До забезпечення правопорядку були залучені різні підрозділи Нацполіції, зокрема, поліції діалогу, вибухотехніки, тактики та кінологи.

Джерело

 

Марш у Києві пройшов без порушень правопорядку. Поліція належним забезпечила безпеку учасників заходу.

Збір відбувся у парку ім. Т.Г. Шевченка, звідки колона пройшла до Михайлівської площі. За приблизними підрахунками, участь у акції взяли близько 3000 осіб.

Порушень правопорядку не зафіксовано.

Джерело

 

За фактом пошкодження будівель у центрі Києві проводиться дослідча перевірка.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи Подільського управління поліції.

Учасники добровольчого руху ОУН провели акцію, під час якої пошкодили будівлю банку та російського центру науки та культури і намагалися пошкодити фасад ще однієї фінансової установи.

У місці проведення акції перебували групи комунікації, які проводили роз’яснювальну роботу щодо наслідків порушень правопорядку. Також працювали групи документування, які фіксували осіб, котрі закликали до протиправних дій, та безпосередньо дії правопорушників.

Постраждалих та затриманих немає. Події належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Подільського управління поліції. Проводиться дослідча перевірка.

Джерело

Фото © Facebook /Поліція Києва  hromadske.ua

Автор