Але ж проблема в нашій інфантильності та комплексі меншовартості…

Mason Lemberg

Міхуєль Саакашвілі провів реформи в Грузіїї!!!
Ура! Ура! Хочемо реформи як в Грузії!!!
Давайте нам Міхуєля!!! Він тут швяк-швяк чарівною паличкою, і будуть нам реформи!
А чи знаєте ви щось про ті “реформи” “як в Грузії”? А навіщо, якщо Міхуєль сам себе назвав “реформатором” і сам себе призначив ставлеником США? А суспільство раде вірити в чарівника.
І що в результаті?
Проsрані 1,5 року в Одесі, цирк і ганьба для всієї країни. А потім вони дізнаються, що Міхуєль не такий вже й реформатор, що там купа проблем, купа кримінальних справ, а “народний генпрокурор”, той взагалі тітушковод.

Марта Борщ посадила Лазаренка!!!
Ура! Ура! Хочемо Марту Борщ!!!
А хоча б хтось спитав, чому Лазаренка посадила, а його подружку Йулю, з якою вони разом мутили (що абсолютно доведено) – ні?
А потім випливає факт, що Марта Борщ співпрацює з Онищенком, тим самим гаманцем Йулі.

Карлос Кастресана посадив президента Гватемали!!!
Ура! Ура! Хочемо Карлоса!!!
А ти хоча б іспанську знаєш? Просто після незнання грузинської (і історії про Міхуєля) і проколу з Мартою Борщ то варто було б прочитати щось про ту історію з Президентом Гватемали.
Бо Президент – це дуже висока посада, навіть для незалежного прокурора. От в США, по очевидному факту, вже рік возяться. І Ніксона ж теж не посадили.
Є в мене підозри, що не все там так гладко, як нам розказує сірожа на стороніках упоротого пзджа. Просто ми знаємо про Гватемалу рівно стільки, скільки гватемальці знають про нас. Тобто, отримуючи інформацію з Раші Тудей, вони напевне думають, що у нас гражданськая вайна, і ми вішаємо мальчіка в трусіках. А сірожу лещенка напевне вважають антикорупціонером (передаю привіт стецю, АП і прекрасній редакційній політиці 5-го каналу, які за 4 роки так і не змогли створити притомне англомовне ЗМІ, щоб іноземці не читали лайно сірож).
І ніхто ж не запитає, за чиї гроші цей Карлос разом зі Сторчем прилітали до України 30.11.2017, і чому так жорстко критикував ГПУ і СБУ, які наїхали на бідне НАБУ, заарештувавши набраного поза конкурсом “детектива”, який хотів підсипати наркотики працівниці ДМС. Звісно, вони мають право критикувати, що їм хочеться, але коли “експерти” роблять висновки на основі однобокої інформації, що суперечить фактам, то це явно свідчить про їх рівень і “нейтральність”.

І тут питання не до іноземців. Для них це в кращому випадку легальний бізнес…

Тут питання до тих, хто, зігнувшись від комплексу меншовартості, пропонує цих людей на відповідальні посади. Чомусь безробітних і подорожуючих за гроші невідомих людей “експертів світового класу”.


Олена Монова

В связи с тем, что барыги взвинтили цены на ГСМ, леса все вырубили, а спички раскупили бабки в волохатых шапках еще в начале войны, казни через сожжение временно не проводятся.
В ассортименте по-прежнему в наявності анальна страта бурячками.

***

Трибунал