Про казки Тимошенко

Тут цікавився, шо заносить ЮВТ на зустрічах з виборцями. Натрапив на свіже відео з Ріпок.

Отже, виявляється, що так звана “чорна бухгалтерія ПР” – це списки тих, хто організовував кампанію “противсіх”, шоб не допустити Багіню до влади. Ось як, ше ніхто тих списків, крім слідчих, не бачив, але Юлька вже все вирішила, а Порошенко – міністр Януковича і з ним далі разом, стара система, а я і мая каманда – нова.

Ше мені дуже сподобалось, як тота кобіта розповідає, шо у Шустера на неї бідну всі нападали (насправді всі нападали на Вінника і не давали слова сказати, захищаючи ЮВТ).

Ну і головне – курва просуває месидж, шо треба буде вимагати перевиборів, і так натякає – шо навіть протестами. Все це в перемішку з тим, що ВОНИ довели країну за багато років при владі, тут Тимошенко все гарно розповідає, забуваючи кожен раз додавати, шо це якраз вона і була при владі і довела країну, але, оскільки, в її пастви пам’ять працює виключно у режимі “макс три місяці” – все йде на ура. Ми зробимо, ми здобудемо, ми збудуємо, в нас в кАманді накращі чесні люди – багато чого, враження, придумується на ходу =) Ну і нестерпнітарифи, пенсії, геноцид , менекидализаграти, вони курс в три рази підняли, вони ліквідацію всіх пільг дітям, медицинарозвалюється – стандартне.

Ше дуже посміявся, коли Юля розповідала, як всі канали хвалять владу, а нещасного Савіка загнали на інтернет-канал. Таке от

Автор