Мирося на набросі, Богомолець на вентиляторі: «Полтораку не потрібні волонтери!»

Сергій Місюра

Є сабж народного депутата, голови комітету, фракція БПП, радника президента.

До нього додається сабж Миросі Гонгадзе. Яка питає в Міністра оборони, що нині багато в армії звертаються до волонтерів за елементарні речі, по типу серветки чи то черевики. На що міністр правильно відповідає, що ти, Мирося, зраду 2014-го року питаєш, давно елементарним, особливо формою та черевиками забезпечені. І що волонтерів, як в 2014 році, вже стільки не потрібно.

Я то знаю, що фінансування 2017 року речового забезпечення було до 46%, але Мирося цього не знає, вона ж чула про серветки. Не спитати про безпілотники, новітні засоби РЕБ чи то про ремонт волонтерських машин в АТО. Вона спитала про елементарні речі, які давно не актуальні, бо все є, а серветки й самі купити зможемо. Тому відповідь про волонтерів, у порівнянні з 2014 роком цілком правильна у Тимофійовича.
І я не захищаю міністра, бо я задав би тих три питання, що написав вище, а не про серветки. І відповідь була б зовсім іншою. Тому Мирося робить наброс, Богомолець включає вентилятор, з заголовком : «Полтораку не потрібні волонтери!», маніпулює як може і хоче.

Тоді ось його цитата з інтерв’ю: “Сьогодні мені, як міністру, волонтери більше потрібні для надання дорадчої допомоги і допомоги в контролі виконання моїх розпоряджень… Сьогодні кількість волонтерів, які працюють в зоні Антитерористичної операції набагато менша, і вони працюють тільки по чутливим питанням.
Я думаю, це теж дуже потрібно, щоб солдати, військовослужбовці, навіть якщо їм не потрібна матеріальна допомога, щоб вони відчували підтримку людей”.
Тут цей відеофрагмент інтерв’ю:

От вам і радники, от вам Мирося і вентилятор.

В комментах мені нічого путнього так і не відповіли, а останній абзац посту Богомолець взагалі порвав, і ніякого відношення до інтрев’ю не має.

От така вона, політика…


Юрий Бирюков

Некто с профилем “журналист” выкладывает видео, сопровождая его лживым заголовком. И начинается очередной виток поливания грязью. О-фи-ге-ть.

Нужны ли волонтеры армии?

“Сьогодні мені, як міністру, волонтер більше потрібен для надання дорадчої допомоги і допомоги в контролі виконання моїх розпоряджень.”

Слово “БОЛЬШЕ” мы ж не видим, мы его вычеркиваем – если на него обратить внимание, то рушится заголовок, и нет повода для срачика.

А если копнуть еще глубже, если вдруг вслушаться в интервью, если знать реальные объемы закупок и состояния складов, то выясняется… что министр ПРОСИТ волонтеров о помощи. Помощи в контроле выполнения его приказов, помощи в оптимизации закупок и логистики, помощи в работе с личным составом. Потому что формы, берцев, экипировки – МНОГО. Но каждый раз, каждый раз, разгребая очередной срачик “голые-босые”, выясняется, что заявка не подана / размеры не собраны / выдача не организована.

Да, у нас 50% некомплект начпродов и начвещей. И срок подготовки тыловика – 4 года. И набор был увеличен, но это десятки. А нужны сотни.

Но кто ж слушает первоисточник, лучше заголовок прочесть и бегать с ним по всем фейсбучикам.

Достало.


Повне відео інтерв’ю Міністра оборони України Степана Поторака інформаційній агенції «Голос Америки»:

 

Фото © Dmitriy Savchuk / VOA

 

Автор