Спеціально для “революціонерів” про гундяївську ходу

Дано:

1) Є гундяївська хода, а саме кілька сотень фанатичних сектантів очолюваних гебнею, серед них основна частина – жінки, старі люди, є діти.

2) Метою гундяївської ходьби є відвідини святих місць в Києві і молитва.

3) Конституція України гарантує право кожного громадянина на вільне віросповідання, право на мирні зібрання, секта МПЦ не заборонена законом. Зупиняти ходу, згідно закону, не має права ніхто.

4) Попри всі істерики в соцмережах і натяки про людей в камуфляжі, в цих людей немає ні зброї, ні засобів, щоб щось зробити/змінити в Києві. Як прийшли так і підуть.

5) Ви не якийсь там сцикливий Пєця, ви дуже розумний, передбачливий і революційно активний. Ви маєте всі інструменти для того, щоб зупинити ходу.

Ваше завдання “НЕ ДАТИ ГУНДЯЇВСЬКІЙ СЕКТІ ПОТРАПИТИ В КИЇВ!!11!”
Що будете робити? – Спроектуємо:

Варіант 1: Берете танки і давите всіх нах.

Дойдуть до Києва? – ні.

Але є проблема… Навряд чи ви знайдете багато танкістів, які будуть на мирній території давити жінок і дітей. А якщо знайдете, то можете пакувати чумойдани в Гаагу, разом з танкістами.

Про такі “мєлочі” як припинення міжнародної підтримки влади, яка дала наказ на таке я промовчу.

Також промовчу про новий культ “мучеників за віру”, який розкрутить кацапопропаганда змусить всіх +- лояльних до цієї групи людей, взяти в руки зброю і зняти з вас шкуру ще до того, як ви потрапити в Гаагу.

Варіант 2. Берете СБУ, МВС і “нехай вони щось придумають”.

І що це “щось”? Ви ж вирішуєте, ви пропонуйте…

Бо так чи інакше це щось зводиться до силового розгону ходи. Ніщо інше їх не зупинить, це сектанти-фанатики.

Ок, буде силовий розгін жінок, дітей, старших людей. Розганяти будуть не танками, а дубінками.

Тому в Гаагу ви, скоріше за все не попадете, а от на лаву підсудних – 100%, як і ті, хто буде розганяти. Щоправда трохи пізніше, місяці через 2… ну може, якшо пощастить…3 місяці.

Про підтримку вашої персони цивілізованими людьми з цивілізованих країн можете забути.

Про санкції теж можете забути.

І моліться, щоб під час розгону ніхто не загинув, особливо жінки, діти. Бо зроблений пропагандою культ “мучеників за віру” і мобілізовані на цьому фоні нью-мотороли, яких вже не стримує собакія, яку вже не стримують санкції… не дадуть вам всидіти на троні і 2-х тижнів після цього.

А після того, як кацапська пропаганда і ваше улюблене громадське і УП покажуть сотні роликів з побиттям “віруючих”, після того, як парламентарі з країн ЄС будуть мати 100% підставу закликати до відміни санкцій, після того, як ці ролики мобілізують в ряди бананових республік тисячі православних, після того, які похитнеться ваша армія на фоні таких скотств вашої влади… після того ви прийдете в мої реплаї і будете розказувати мені свої ідіотські висери про “картинку для кремля”.

Варіант 3. Ви збираєте таких же революціонерів і відмежовуючись від офіційної підтримки з боку влади йдете бити ходу.

Стоп… А чим же ж тоді ви=пламєнний революціонер будете відрізнятись від сцикливого Пєці?

Зрештою, а що забороняє вам самому піти і побити ненависливих вам гундяївців? У вас же великий досвід в цьому? Ви ж в своєму селі, за два кроки від свого дивану всіх побили? Хіба ні?

Тому маючи великий досвід в боротьбі з гундяївською сектою, встаньте з дивану і йдіть бити їх, а потім, коли вас посадять за це на багато років, не смійте кричати, що “влада садить патріотів, вигороджуючи сепарів”. Бо влада буде садити дурня-злочинця, який порушив закон.

Я, власне, раджу вам це зробити самому виключно з точки зору турботи про вас. Бо ваші заклики і організація таких же “революціонерів”, які когось там будуть бити – це вже зовсім інша стаття, зі значно більшими термінами відсидки.

Всьо… інших варіантів для пламєнних революціонерів у мене нема.

Змоделювавши можливі ситуації, чомусь я дуже радію з того, що мою країну очолюють не такі пламєнні революціонери. Бо моєї країни вже би давно не було.

Тому, кожен хто закликає до якогось насилля щодо сотні нікому непотрібних сектантів є або ідіотом (в медичному сенсі) або робить це за рублі.

Є тільки один спосіб реагувати на це – ігнорування.

Є ще інший спосіб – т.з. коридори ганьби, але враховуючи те, що під час їх організації можуть виникнути провокації, я би все ж радив від цього відмовитись.

Автор