Олександр Турчинов провів зустріч з українськими військовими експертами (фото)

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов провів зустріч з українськими військовими експертами.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили питання реформування сектору безпеки і оборони, а також ухвалений Верховною Радою України Закон України «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету над тимчасово окупованими територіями Донецької та Луганської областей», та законопроект «Про національну безпеку України», що був нещодавно підтриманий на засіданні РНБО України.

Окрім того, співрозмовники приділили значну увагу питанням активізації боротьби з корупцією в секторі безпеки та оборони, створення єдиної платформи для систематизації інформації про методи ведення гібридної війни та відповідної протидії.

Секретар РНБО України наголосив, що такі зустрічі необхідно проводити на постійній основі. «Наше завдання – сформувати баланс безпеки, прозорості й ефективності. А думки, які були озвучені сьогодні, – резюмував він, – допоможуть нам у цьому».

Джерело