Задовбало мовчання влади та спецслужб у випадку відкритого колабораціонізму

Mason Lemberg

Останні 2 дні ми знову спостерігали за чіткою, скоординованою роботою “людей”, які отримують західні гранти для боротьби з корупцією + представників режиму януковича + агентури + свінопсів + повій з журналістськими посвідченнями, що обслуговують вищезгадану шалупєнь.
Всі вони намагались підняти хайп у соцмережах і розказати українцям, як же ж погано, що президент відпочиває на свої гроші, як же погано, що президент не жебракує, а деякі особливо ублюдочні ублюдки розказували про аморальність.

За моїми спостереженнями, нічого в них не вийшло, окрім того, що ці олені знову, вкотре, вчергове попалилися в скоординованих діях з свінопсами та представниками режиму януковича.

Але я би хотів звернути увагу на 3 негативні речі:

  1. Реакція суспільства. Безперечно, що президент мав право відпочивати, мав право робити це за свої гроші, але мені дуже не подобалося те, що “відпочинок за 500 тис. баксів” сприймався як доконаний факт.
    А хто сказав, що відпочинок взагалі був? Хто сказав, що відпочинок був на Мальдивах? Хто сказав, що відпочинок обійшовся в 500 тис. доларів? Сказали недоумки, яких прослуховують на динамік від китайської іграшки?
    Фейк не може бути частково правдивим, тому не варто спростовувати якусь його частину. Бо в цьому і є суть фейку, що брехню перемішують з частковою правдою. Частковою правдою виявилося те, що ніхто не знає, де був Порошенко на початку січня. Але це зовсім не означає, що ця вся історія мала місце.
  2. Владі, спецслужбам й простим громадянам досить вже закривати очі на прекрасну скоординовану роботу всіх перелічених категорій мразоти з представниками режиму януковича та з окупантом. Задовбало мовчання влади і спецслужб у випадку відкритого, неприхованого колабораціонізму, який прикривають “свободою слова”.
  3. Задовбало спостерігати за відсутністю реакції представників влади на подібні “розслідування”. А вона потрібна хоча б у вигляді судового позову проти тих, хто продукує таке лайно, щоб привернути увагу їхніх закордонних спонсорів до їх справжньої діяльності.

Вистачить вже.

І мова тут вже не в небажанні Порошенка мати справу з цим лайном, а в тому, що він вже ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ це робити. Зобов’язаний тому, що ці “розслідування” вже давно перейшли межу, до якої їх можна було трактувати як спробу боротьби з корупцією.

А це вже не має нічого спільного з боротьбою з корупцією. Це вже неприкрита спроба апелювання до пролетарських прошарків, це спроба повторити події сторічної давнини, апелюючи до люмпенів тими ж гаслами “отнять і поделіть”, “розкуркулення” і т.д. І це робиться скоординовано з кремлем, але за гроші західних партнерів, які мають використовуватися для боротьби з корупцією.

Тому досить вже за цим мовчки спостерігати.
Дійте вже нарешті.
Захищаючи не себе, захищаючи Україну від повторення подій сторічної давності.

Автор