Відомі українці привітали мешканців непідконтрольних територій Донбасу з Різдвом Христовим (відео)

“Донеччина, Луганщина – це невід’ємна частина України. Вони завжди були Україною і будуть Україною”, – Радіо Свобода зібрала привітання з Різдвяними святами для мешканців тимчасово непідконтрольних територій України.

Відомі українці вітають жителів Донбасу із Новим роком та Різдвом!

Відомі українці вітають жителів Донбасу із Новим роком та Різдвом!

Posted by Радіо Свобода on Sonntag, 7. Januar 2018

Радіо Свобода на сторінці у Фейсбук опублікувала відео-ролик з щирими словами підтримки для жителів тимчасово непідконтрольних районів Луганської та Донецької областей від Сергій Жадана, Андрія Шеченка, Ольги Сумської, Остапа Ступки, Джамали та інших.

Міністерство щиро дякує авторам привітання мешканців непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей з Різдвом Христовим! Ми дякуємо кожному, хто висловив свої побажання на цьому відео і дякуємо Радіо Свобода за виважену і зрілу громадянську позицію.

Політика Міністерства спрямована, в тому числі, на захист громадян, які залишаються на тимчасово окупованих та непідконтрольних територіях, реалізацію їхніх прав і свобод і, головне, на їх реінтеграцію в єдиний конституційний простір України. Минулого року у січні Урядом був ухвалений План реінтеграції мешканців непідконтрольних територій і за рік вдалося здійснити чимало важливих кроків в цьому напрямку. Це непросто, адже реалізація Плану вимагає спільної роботи усіх органів державної влади.

Закликаємо кожного громадянина України долучитися діями, словами підтримки, або навіть доброю думкою до справи повернення українських територій і, передусім, людей, які тимчасово позбавлені можливості бути разом з нами.

Тільки в єдності Україна переможе!

Джерело