Про “Громадське”

8.07.2016

Громадське:

“Громадське шоковане необґрунтованими звинуваченнями на адресу редакції з боку прес-центру АТО. Журналісти Громадського третій рік поспіль висвітлюють російську агресію на сході України і завжди відповідально ставляться до виконання своїх професійних обов’язків.”
http://hromadske.ua/…/hromadske-shokovane-neobgruntovanymy-…

9.12.2015

Настя Станко на майстер-класі у Школі журналістики УКУ:

“Кожен з нас розуміє, що не йдеться про тероризм ЛНР і ДНР, а про ЛЮДЕЙ, ЯКІ ХОЧУТЬ ВІДДІЛИТИСЯ. Це вже інше питання: допомагає їм Росія чи ні. Але ЦЕ НЕ ТЕРОРИЗМ. Тероризм – це те, що сталось в Парижі.”
“Ми у своєму словнику КАЖЕМО: «УКРАЇНСЬКІ» ЗАМІСТЬ «НАШІ». УНИКАЄМО СЛОВА «ГЕРОЇ». Намагаємось не використовувати слово «зачистка», яке вживає російська пропаганда. Не дуже хочеться бути схожими на них. Це слово має негативне значення, а ми ж говоримо про людей. Навіть якщо вони з ДНР. Так само ми не вживаємо слова «бандити» і «терористи».”
http://www.telekritika.ua/media-osvita/2015-12-09/112753

6.06.2016

Настя Станко на РадіоСвобода:

“Якщо згадати початок війни, то знову ж таки Луганськ, коли, пам’ятаєте, в будівлю Облдержадміністрації, тоді вже захоплену бойовиками самоназваної “ЛНР”, і коли справді літак української армії, тоді ще користувались літаками, випустив снаряд, він потрапив не в будівлю, а збоку, і там загинули просто цивільні мешканці, також частково, так, то українські медіа і звичайно українська влада говорили спочатку про ту історію, що ніби-то це ПЗРК спрацював на кондиціонер бойовиків самоназваної “ЛНР”, і це теж була історія, я потім була у Луганську, КОЛИ ЛЮДИ КАЗАЛИ, ПРОСТО ЗВИЧАЙНІ МЕШКАНЦІ питали, а чому ви, а чому українські журналісти, тоді ще показували українські канали – це початок тільки війни у Луганську, чому українські канали сказали так, МИ Ж БАЧИЛИ ЦЕЙ ЛІТАК, це було не так, тобто люди ставили собі питання
– Тобто, доведено, що це був український літак?
– Ну ніякого ПЗРК не було, літак дійсно літав – ЦЕ БАЧИЛИ ЯКБИ НУ ЛЮДИ, БУЛИ ОЧЕВИДЦІ ЦЬОГО, РОЗУМІЄТЕ?”

відео 2:30

¯\_(ツ)_/¯

Автор