“Історія саакашвілі” не зовсім про саакашвілі, він в ній маленький смішний нюанс

Mason Lemberg

Це історія про те, як під прикриттям “боротьби з корупцією” кремль хоче зруйнувати Україну зсередини. Ставка на агресію, внутрішній розбрат і на бунт.
Нашими руками кремль хоче зруйнувати нашу ж державу.
А “боротьба з корупцією” лише інструмент, який допомагає натравлювати суспільство на владу, дезорганізовувати суспільство, руйнувати суспільні та державні інститути.

При цьому, проблема корупції в Україні є дійсно серйозною, але її вирішення “борців з корупцією” не цікавить, їх цікавить медійна/інформаційна істерика та інформаційні атаки на людей, що приймають рішення в Україні чи впливають на їх прийняття.

Саме тому, ви не бачили сюжетів Схем, Гнапа про корупцію, скажімо, Садового, але бачите маніпуляції про людей, які приймають рішення.
Саме тому, ви не пам’ятаєте жодного “розслідування” лещенка та інших шабуніних. Їх же бо не цікавили результати накидів і посадки, їх цікавить інформаційний шум і агресія суспільства.
Саме тому, мене не цікавить, з ким спить Лещенко, і зовсім не заздрю метражу його квартири, та мене цікавить, ХТО і ЗА ЩО платив Лещенку сотні тисяч доларів? І його друзям також…

Саме тому, я зараз протистою ситнику. Бо метою ситника і державного органу, який він, на нещастя, очолює, теж є не боротьба з корупцією, що видно по результатах НАБУ.
Метою сьогоднішнього НАБУ є інформаційна боротьба проти влади, цільова дискредитація БПП, НФ і ПП особисто.
Саме тому, ми читаємо про те, як НАБУ проводить виїмку документів на заводі Порошенка/Кононенка, бо НАБУ “випадково сплутала” бойовий модуль і цілий транспортний засіб.
Вкинули, розкачали інформаційну хвилю, забули.
І так всі справи НАБУ.

Отака у нас “боротьба з корупцією”, яка зовсім не впливає на корупціонерів, в тому числі високопоставлених, з влади, але є засобом, інструментом в боротьбі проти України.

Автор