Про Юлю і “чорних полковників”

Те, що нардепи-атошники розблокували трибуну і припинили вертеп імені Тимошенко-Ляшка – не дивно. Атошники – то такі люди, які колись у дуже складній ситуації взяли на себе відповідальність за свою країну. Звичка у них така – відповідальність за свою країну на себе брати, не важливо на фронті чи у ВР.

Ви звернули увагу, Савченко про вчорашнє – ані мур-мур. Розуміє дівонька, тут на своїх наїжджати доведеться, а це не комільфо. Це тільки політики, яким кортить до годівнички розповідають що весь фронт проти чинної влади, насправді там все дуже неоднозначно – сам бачив. Вчорашня акція нардепів-атошників – приклад.

Юля може говорити утричі гарні речі, але думка Тетерука для мене завжди буде в рази вагомішою, бо я точно знаю – Тетерук з АКС за плечима місив берцями багнища Донбасу у той час коли Юля “на лабутенах і в ах…их штанах” розсікала по Київських клубах.

Юля дорікає, що БПП і Нарфронт взяли колишніх атошників… а знаєте чому у БПП і Нарфронті атошників не бракує, а у Батьківщині – єдина Савченко? А тому що БПП і Нарфронт до себе брали і комбатів і простих атошників і громадських активістів, а Батьківщина обмежилася лише Савченко і “Двалимона-Луценко”, решту міст роздала більш потрібним особам.

А на “чорних полковників” навіть не треба ображатися. Це навіть не образа. Це швидше – обмовка по Фрейду. Страх.

Розуміє Юля, з’являться справжні “чорні полковники” – накриються і дача “яку дає пожити друг”, і “ах…иє штани” від Луі Віттон, і лабутени.

Автор