Вітання Президента воїнам та ветеранам морської піхоти ВМС ЗС України з нагоди професійного свята (відео)

Шановні морські піхотинці!

Дорогі ветерани!

Вітаю вас із Днем морської піхоти.

Ви одними з перших вступили у протистояння із російськими “гібридними братами” і, виявивши неймовірну стійкість та відвагу, витримали шалений тиск, обман й зраду та залишились вірними Військовій Присязі і Українському народові. Саме тому гасло “Вірний завжди” є справжньою візитною карткою українського морського піхотинця.

Щодня демонструючи непереможний бойовий дух, мужність і професіоналізм, не шкодуючи найдорожчого – власного життя, морські піхотинці самовіддано виконують бойові завдання і по праву є гордістю національного військового флоту.

Сьогодні перед вами ставлю нове завдання – завершити формування славетного роду військ Військово-Морських Сил, здатного виконувати будь-які завдання як на суші, так і на воді із застосуванням сучасних зразків озброєння та військової техніки, нових форм і способів ведення бойових дій.

Дякую морським піхотинцям за вірність та відданість Українському народові.

Вічна пам’ять і слава героям, які загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої держави.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

Слава Україні!

Слава її морським піхотинцям!

Петро ПОРОШЕНКО

День морської піхоти України

Сьогодні, у часи серйозних випробувань для нашої країни, морські піхотинці гідно виконують найскладніші бойові завдання та завжди сміливо і рішуче підтверджують гасло – «Вірний завжди!».Зі святом вас, воїни!

Posted by Петро Порошенко on Mittwoch, 15. November 2017