Володимир Гройсман взяв участь у з’їзді партії «Народний Фронт» (фото)

Розвиток економіки та модернізація країни – від будівництва доріг до створення висококонкурентних виробництв та достойної соціальної сфери – є головним завданням Уряду сьогодні. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Як Глава коаліційного Уряду він взяв участь у з’їзді однієї з партій коаліції – партії «Народний Фронт». Він подякував партійцям за підтримку курсу реформ Кабінету Міністрів України.

Володимир Гройсман підкреслив, що Україна подолала надзвичайні виклики – 17% падіння економіки, економічну та енергетичну блокади, втрату ринків.

«І сьогодні ми відкриті для того, аби розуміти потреби людей і приймати кращі рішення, – сказав Володимир Гройсман. –  Наше головне завдання  розвиток національної економіки. Ми маємо модернізувати країну, досягти енергонезалежності. Люди мають відчути зростання заробітних плат, достойну якість освіти, достойний рівень охорони здоров’я…  Коли мене питають, яким має бути наше найкраще досягнення, я відповідаю – наша ціль, аби українців ставало більше, аби у нас зростала народжуваність».

Джерело

Фото © Кабінет Міністрів України та партія “Народний фронт”

Автор