Поліція розпочала кримінальне провадження за порушення недоторканності житла працівником НАБУ (відео, документ)

Поліцейські проводять усі необхідні заходи для перевірки інформації, викладеної у заяві потерпілої.

До Святошинського управління поліції Києва звернулася із заявою киянка та повідомила, що 10 листопада близько 18 години працівник НАБУ незаконно проник до її помешкання.

За її зверненням слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини події та проводять перевірку викладених у заяві фактів.

Джерело


Додатково

Щодо вчора. Як проводилися «слідчі дії» та про «закритого детектива НАБУ»В результаті нічних подій мати мого чоло…

Posted by Корчак Наталія on Freitag, 10. November 2017

10 листопада 2017 року, близько 17:30, в рамках розслідування провадження за фактом ймовірного внесения недостовірних да…

Posted by НАБУ on Freitag, 10. November 2017

10 листопада 2017 року, близько 17:30, в рамках розслідування провадження за фактом ймовірного внесения недостовірних даних до е-декларації головою Національного агентства з питань запобігання корупції детектив НАБУ прибув за місцем проживання родички голови НАЗК з метою вручення повістки прибути на допит. Остання висловила бажання бути опитаною на місці та запросила детектива до квартири. Після допиту у момент підписання протоколу вона зателефонувала своєму синові (чоловікові Голови НАЗК), після чого відмовилася підписувати протокол, замкнула детектива НАБУ у квартирі зсередини та сховала ключа. Поки він знаходився у квартирі, на місце прибула голова НАЗК разом із чоловіком та повідомила працівників НАБУ, які знаходилися ззовні, що викликатиме на місце події ЗМІ. Працівники Бюро викликали 102 та до жодних силових дій не вдавалися. Наразі детектив покинув помешкання свідка. З метою уникнення спекуляцій НАБУ публікує відео з місця події.

Posted by НАБУ on Freitag, 10. November 2017

Маніпуляції в дії, спекуляції- мають місце бути. Мама телефонує щодо неявки до НАБУ, бачила в новинах. Шкода, що мусит…

Posted by Корчак Наталія on Donnerstag, 9. November 2017

Сьогодні підтвердилося те, про що я написав тиждень тому. Після того, як голова НАБУ Ситник дізнався про те, що НАЗК під…

Posted by Sergii Ivanov on Donnerstag, 9. November 2017

OMG. Жити стає дедалі цікавіше.НАЗК підготувало стосовно голови НАБУ Ситника протокол про корупцію через конфлікт інте…

Posted by Sergii Ivanov on Mittwoch, 1. November 2017

Протокол НАЗК стосовно голови НАБУ Ситника про корупцію через конфлікт інтересів і ненадання інформації на вимогу НАЗК.

Автор