Поліція Києва у нічному клубі затримала 17 осіб з наркотиками (фото)

Окрім цього, у розважальному закладі виявлено 11 малолітніх та 32 особи, які ухиляються від призову на строкову службу. Останніх доставлено до пункту збору призовників Києва, а дітей передали батькам. За усіма виявленими фактами правопорушень поліція Шевченківського району столиці проводить перевірку.

Попередньо встановлено, що нічний заклад розпочав свою роботу в липні цього року. З моменту його відкриття до районної поліції почали надходити скарги від жителів навколишніх будинків. Люди скаржилися, що відвідувачами клубу є переважно неповнолітні і студенти у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, а також в закладі можуть продавати наркотики.

Під час перевірки таких звернень правоохоронці задокументували п’ять фактів зберігання наркотичних засобів у відвідувачів закладу. Зі слів затриманих, виявлені та вилучені наркотики вони купували у незнайомців на території клубу.

За результатами перевірки зібрані відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

У рамках досудового розслідування вчора, 27 жовтня, працівники Шевченківського управління поліції Києва та Київської місцевої прокуратури №10 із залученням співробітників полку поліції особливого призначення поліції Києва та районного військового комісаріату, в приміщенні нічного розважального закладу провели санкціонований обшук.

На момент обшуку в клубі знаходилося 200 осіб віком від 15 до 25 років, переважно мешканців м. Києва. За результатами обшуку затримали 17 осіб, у яких вилучили наркотичні засоби. Затримані після освідування доставлені до управління поліції для проведення процесуальних дій. Окрім цього, у 20-річного бармена закладу було виявлено та вилучено розфасовані прозорі пазові пакети з речовиною, схожою на наркотичну. У іншого затриманого 30-річного чоловіка поліція вилучила речовини, ззовні схожі на наркотики, галюциногенні гриби, електронні ваги, 40 тисяч гривень, 8 банківських карток та автомобіль “BMW”.

Разом з тим, серед відвідувачів правоохоронці встановили 11 малолітніх осіб, яких передали батькам. На батьків або осіб, які їх заміняють, правоохоронці склали адміністративні протоколи за злісне невиконання батьківських обов’язків за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Окрім того, працівники військового комісаріату виявили 32 особи, які ухиляються від призову на строкову службу. Їх доставили до пункту збору призовників міста Києва.

У ході обшуку також додатково зафіксовано, що нічний розважальний заклад функціонує без будь-яких дозвільних документів та перебуває в аварійному стані. У приміщенні порушені норми протипожежної безпеки, відсутні засоби для гасіння пожеж та не працюють санвузли. За цими фактами проводиться додаткова перевірка.

Джерело


Додатково

Експрес призов по-українськиЗвичайний вечір п`ятниці. Вечірка в JugendhubО другій ночі вриваються передставники Націо…

Posted by Ilgam Gasanov on Samstag, 28. Oktober 2017

#Jugendhubпо состоянию на 19:25в деснянском военном коммисариате еще никого не отпускают. это уже с 04:00 утра.- р…

Posted by Masi Nayyem on Samstag, 28. Oktober 2017

по ситуации этой ночью в Jugendhub1. ЧТО СЛУЧИЛОСЬ:информация от владельцев и очевидцев.в 2:00 ночи с двух сторон (…

Posted by Masi Nayyem on Samstag, 28. Oktober 2017

Щодо справи по захисту закладу Jugendhub. Захист здійснюється разом із ЮК "Юскутум" (Ксения Проконова (Kseniya…

Posted by Міллер, юридична компанія on Samstag, 28. Oktober 2017

 

Автор