У Кабінеті Міністрів урочисто погасили марку до 150-річчя Канади (фото)

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман напередодні свого візиту в Канаду взяв участь у урочистій церемонії погашення поштової марки, присвяченій 150-річчю Канади. Ескіз марки розробила студентка Харківської державної академії дизайну та мистецтв Олександра Маляр, яка стала переможницею конкурсу, оголошеного Державним підприємством «Укрпошта» спільно з Посольством України в Канаді.

“Напередодні візиту до дружньої Канади, сьогодні ми маємо нагоду погасити марки, які присвячені 150-річчю нашої дружньої Канади і 25 рокам нашої дипломатичної співпраці. Це дуже символічний момент, і я із задоволенням запущу в обіг ці марки”, – сказав Володимир Гройсман.

Присутній на церемонії тимчасовий повірений у справах, директор департаменту розвитку Посольства Канади в Україні Керім Моркос підкреслив, що нинішній рік ювілейний і для Канади, і для дипломатичних відносин з Україною. «Нещодавно ми також відзначали 125 років еміграції перших поселенців з України до Канади, для нас це також велика дата. Ми та Уряд Канади з нетерпінням чекаємо вашого візиту за участі бізнесу, будемо говорити про реформи, і очікуємо, що він принесе плідні результати», – зазначив дипломат.

Джерело

Автор