Ми – скрізь!

Дмитро Вовнянко

Юль Володимирівні явно не позаздриш! Мабуть ніколи вона ще не мала такого важкого противника. Порохоботи наразі не просто примудряються множити на нуль зусилля всіх УПячек і Цензорів разом узятих – вони ще вербують для себе нових і нових адептів.

Дональд Туск заявив, що Україна іде правильним шляхом – хіба не порохобот? Про те, що Україна проводить серйозні структурні реформи, вже висловлювалися посол Канади Роман Ващук, посол Нідерландів Кейс Кломпенхаувер, посол Швеції Андреас фон Бекерат – ви бачите, як глибоко проник вірус порохоботства? Що «сливки-лінивки» подлючі роблять?

Наразі Юль Володимирівні нанесено два нищівних удари. По-перше, осанну реформам у сфері безпеки, оборони, енергетики і боротьби з корупцією висловила посол США в України пані Марі Йованович – не інакше як Київського тортика made in Roshen поїла.

По-друге, в табір порохоботів перейшло все керівництво МВФ.

Пояснюю. Щойно в ефірі каналу «112» Юлія Тимошенко заявила, що від часів прем’єрства Тимошенко ВВП впав у чотири рази! Хіба може Юля відверто і нахабно збрехати? Хто спростує її слова?

Її слова спростовує сайт МВФ, який показує, що ні про які 4 рази не ідеться й близько. Показують інші цифри.

2008 – $4095

2016  – $2199

А от ще дані з сайту МВФ. У 2009 р. ВВП на душу населення – $2654. За один рік. А ну нагадайте мені, хто тоді керував українською економікою? Хто був прем’єр-міністром країни?

А далі – повільне зростання ВВП рік до року, аж до… 2014 р. Тобто – до початку війни.

Про що це говорить? Про одне з двох. Або – Юлія Володимирівна зухвало і безсоромно бреше, або… – порохоботи засіли вже й у керівництві МВФ.

Особисто мені подобається друга версія. Порохоботи – всюдисущі. Ми – скрізь!

P.S. По ходу Юлія Тимошенко по факту долучила до порохоботів Деніса Бігуса, по суті звинувативши його у створенні замовного матеріалу на гроші Банкової (через історію ломбардЮлі). А ще по факту заявила, що люстрація в МВС була непотрібна, бо «прибрали багато професіоналів». Так – «беркутло» судять, бабЮля незадоволена. Який жах!

І ще пообіцяла нам молочних рік – кисільних берегів за 2-3 роки. Навіть коментувати не буду.

Автор