Про арешт Александровської

В Харкові заарештована Алла Александровська – мабуть найбільш одіозна комуністка Харківщини, колишня нардеп, колишня перший секретар Харківського обкому КПУ.

Таваріщ Алла відома тим, що в період Революції Гідності була беззмінним учасником всіх харківських антимайданів, а з забороною КПУ очолила так званий “громадський рух “За Слобожанщину”. У травні цього року 500 активістів цього “руху” влаштували під ВР акцію з вимогою надати Харківщині “особливий статус”.

Таваріщ Алла ходила на межі, але формально пред’явити їй було нічого. За слова у нас не садять. Проте думка, що таваріщ Алла не цікавить СБУ, виявилася хибною.

Взяли її при спробі підкупу депутатів міськрад, аби ті проголосували за зміни до Конституції, фактично – за федералізацію. При чому СБУ повідомляє, що частину грошей Москви виділених на підкуп, ідейні послідовники Маркса-Леніна-Сталіна намагалися… поцупити.

З огляду на те, що в статусі нардепа таваріщ Алла неодноразово діяла на користь мерзенних капіталістів взагалі і Григоришина конкретно, нічого дивного в тому нема, червоні – такі червоні.

А тепер таваріщ Алла може всмак потренуватися писати листи молоком, майструвати чорнильниці з хліба, і чого там ще їхня партія розповідає про дядечка Леніна?

Автор