У Києві розпочав роботу ХVІ Міжнародний виставковий форум “Технології Захисту – ПожТех 2017” (фото, відео)

10 жовтня у Києві, на території Міжнародного виставкового центру, за участю Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова відбулася урочиста церемонія відкриття ХVІ Міжнародного виставкового форуму “Технології Захисту – ПожТех 2017”. У заході взяли участь також Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, Міністр оборони України Степан Полторак, Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, представники інших міністерств та відомств.

За роки існування Форум став очікуваним та важливим професійним заходом для спеціалістів з охорони праці та рятувальників, адже щоразу експозиція Міжнародної виставки “Технології захисту — ПожТех” передбачає впровадження перспективних розробок та інноваційних технологій в Україні.

Крім того, в рамках виставки Голова ДСНС України Микола Чечоткін відкрив пленарне засідання 19-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції на тему: “Сучасний стан цивільного захисту України та перспективи розвитку”.

«Ми з вами знаходимось на початковому етапі реформування нашої Служби. Процес цей незворотній, і зупинятися нам також не можна. Тому тільки вперед. Але я переконаний, що без наукової думки та наукового підгрунтя цей рух вперед буде дуже важким», – зауважив Микола Чечоткін.

Очільник ДСНС також оглянув представлені на території Міжнародного виставкового центру зразки сучасних технічних систем безпеки та засобів захисту, новітньої пожежної техніки та обладнання від провідних вітчизняних і зарубіжних виробників у сфері протипожежної та техногенної безпеки.

Джерело

Автор