Нацполіція має намір оновлювати однострій та озброєння сучасними зразками (фото, відео)

Про це глава Національної поліції Сергій Князєв заявив сьогодні, 10 жовтня, під час відкриття ХІV міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека-2017». У відкритті експозиції взяли участь Секретар Ради Національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов і міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв зазначив, що на цьогорічній виставці відомство цікавлять питання безпеки поліцейських, забезпечення їх одностроєм, а також сучасним озброєнням.

«Ми маємо намір відмовитися від застарілих моделей, які ми використовуємо. Поліцейський повинен бути одягнутий, озброєний сучасною модернізованою зброєю і забезпечений тими засобами індивідуального захисту, які збережуть йому життя та здоров’я», – наголосив Сергій Князєв.

Особливу увагу глава Національної поліції приділив стендові із сучасними зразками одягу для поліцейських. Під час їх виготовлення виробники урахували ті недоліки, на які вказали правоохоронці у перших запропонованих варіантах. Крім того, Сергій Князєв ознайомився з презентованими на виставці зразками зброї та технічного оснащення для правоохоронних органів.

За результатами ознайомлення з експозицією глава відомства зазначив, що в Нацполіції мають намір відмовлятися від застарілих моделей зброї та одностроїв, які зараз ще використовуються у відомстві.

«Поліцейський повинен бути одягнутий, озброєний сучасною модернізованою зброєю і забезпечений тими засобами індивідуального захисту, які збережуть йому життя та здоров’я», – наголосив Сергій Князєв.

Він також зазначив, що деякі питання забезпечення поліцейських вже можна прогнозувати на майбутнє. Зокрема, йдеться про можливість закупівлі у наступних роках сучасних зразків техніки для правоохоронців.

Джерело

 

Автор