Президент України привітав Жюлі Паєтт зі вступом на посаду Генерал-губернатора Канади

Президент України Петро Порошенко надіслав вітання Жюлі Паєтт з нагоди інаугурації на посаду Генерал-губернатора Канади.

«Бажаю Вам всіляких успіхів та мудрості у виконанні важливих обов’язків на Вашій відповідальній посаді, а також миру та процвітання народу Канади», – зазначив у листі Петро Порошенко.

Відзначивши високий рівень політичного діалогу між двома країнами, Глава держави висловив впевненість, що за час перебування Ж.Паєтт на посаді Генерал-губернатора особливе партнерство між Україною та Канадою надалі поглиблюватиметься. Петро Порошенко відзначив значний потенціал для двостороннього співробітництва, зокрема в авіакосмічній галузі, ураховуючи, що Ж.Паєтт була провідним астронавтом Канадського космічного агентства.

Президент України також надіслав листа Девіду Джонстону у зв’язку із завершенням його повноважень на посаді Генерал-губернатора Канади, відзначивши його особистий суттєвий внесок у розбудову партнерських відносин між двома країнами, а також у консолідацію підтримки Канадою суверенітету та територіальної цілісності України та внутрішніх перетворень у нашій державі.

Джерело

Автор