У Латвії прикордонники мобільного загону беруть участь у міжнародних змаганнях підрозділів спецпризначення (фото)

6 вересня 2017 року в Латвійській Республіці стартували ІV міжнародні змагання підрозділів спеціального призначення. Україну на турнірі представляють прикордонники 10 окремого загону оперативного реагування Державної прикордонної служби України.

Окрім української команди за нагороди боротимуться спецпризначенці підрозділів з Латвії, Литви, Естонії, Фінляндії, Польщі та Сполучених Штатів Америки.

Змагання проходять на базі польового навчального центру Коледжу Державної прикордонної охорони Латвійської Республіки та триватимуть до 9 вересня.

Всі учасники виконуватимуть складні завдання в умовах максимально наближених до бойових, які доводитимуться безпосередньо перед змаганнями кожного дня. Серед запланованих етапів боротьби смуга перешкод з бойовою стрільбою, змагання снайперів та капітанів.

Ці заходи є яскравим прикладом розширення співробітництва між підрозділами спеціального призначення на міжнародному рівні, у ході яких також відбуватиметься обмін досвідом та підвищення професійних навичок бійців.

Джерело

Автор