Патрульна поліція Одеси відсвяткувала два роки з моменту заснування (фото, відео)

Привітали патрульних із другою річницею підрозділу керівник ГУНП в Одеській області Дмитро Головін та новопризначений керівник Управління патрульної поліції Одеси Юрій Рибак.

За словами Дмитра Головіна, патрульна поліція – це підтвердження дієвості реформи правоохоронної системи. А у патрульних поліцейських Одеси, зважаючи на специфіку міста й регіону, складна й подвійно відповідальна служба.

«Перший фронт у нас в АТО, другий – тут, в Одесі. І ви, патрульні, стоїте на першій лінії цього фронту. Я впевнений, що патрульна поліція Одеси найкраща в Україні», – зазначив керівник поліції Одещини і побажав особовому складу УПП в місті Одесі здоров’я, удачі та завжди повертатися зі служби живими.

Привітав патрульних і призначений напередодні державних свят керівник Управління ПП Одеси Юрій Рибак: «У вас за плечима два роки плідної праці. Два роки – це зовсім мало для становлення нової системи, але я знаю наскільки цей період був важливий для кожного з вас. І пишаюся тим, що приєднався до вас! Ми присягнули на вірність українському народові і надалі будемо з гідністю нести звання українського поліцейського».

Цього дня 173 кращих патрульних Одеси отримали подяки від облдержадміністрації та міської влади, ГУНП в Одеській області та Управління патрульної поліції Одеси. Крім того чергові звання отримали 46 патрульних.

Джерело

Автор