Похоронні хроніки московії 30.03.2024

Олексій Копитько / Інформаційний спротив

Станом на 25 березня 2024 року група «Інформаційний спротив» зафіксувала імена 49 046 російських солдатів, які в самій росії офіційно визнані знищеними або публічно поховані. Ще близько 700 осіб точно вбито, але є нюанси з даними, ми їх уточнюємо (там є іноземці, поховані в рф, жителі ОРДЛО та ін.).

На початку квітня точно буде поіменно підтверджена цифра в 50 000 вбитих російських солдатів. Це мінімальна кількість безповоротних втрат. Реальна кількість вища у рази.

“Медіазона” з “Бі-Бі-Сі” станом на 29 березня дають цифру 49 281 убитих. Тобто дані можна порівняти, розліт дуже невеликий. За непрямою ознакою – аномаліям у справах спадщини – вони оцінюють кількість убитих 85 тисяч жителів.

Нещодавно з’являлася статистика інвалідів серед російських чоловіків, там було помітне зростання. Але ці цифри не можна сприймати буквально. Як і в нас, у рф також малюють довідки липовим інвалідам.

Так чи інакше, путін прирік на безглузду загибель і зробив каліками сотні тисяч росіян, левова частка яких – етнічні руські. путін – сертифікований серійний убивця росіян.

Джерело

Автор