Оркестр 2-ї Галицької бригади Національної гвардії України виступив у місті Рубіжному

Надзвичайним теплом зустріли оркестр 2 Галицької бригади Національної гвардії України у місті Рубіжному, що на Луганщині.

Свято, що зібрало на одній площі людей, які проживають на відстані понад 1000 кілометрів один від одного, має для Луганської області та усієї України надзвичайно велике значення – 100 років від дня заснування святкує передове підприємство хімічної промисловості «Заря».

«Заря» – сучасне підприємство, яке динамічно розвивається та не зупиняється на досягнутому. Наразі в Україні немає підприємства більш потужного ніж це. Для мешканців цього міста та прилеглих територій це є найбільшим роботодавцем. Керівництво підприємства знає це і поважає кожного працівника. Тому на 100-річний День народження Луганська обласна рада спільно з міською радою Рубіжного та, звісно, керівництвом підприємства влаштували справжнє свято для містян.

«Коли представники Луганської обласної ради запросили нас виступити на такому потужному святі, ми просто не могли відмовити, – розповідає начальник оркестру – військовий диригент старший лейтенант Роман Вовк. – Взимку у нас був концертний тур містами Луганської області і люди нас запам’ятали. Для нас це є надзвичайно важливим та приємним. Адже із нашою музикою ми передаємо душу українського народу та знайомимо із славними козацькими маршами, які цінують у Національній гвардії».

Загалом на площі перед міською радою зібралось понад десять тисяч мешканців Рубіжного. Тут працювало безліч розваг для дітей, відбувались показові виступи спортивних гуртків, після яких центральною вулицею пройшов оркестр 2 Галицької бригади. Люди, які жадали духової музики, ішли за оркестром до самого місця виступу, після чого обступили його з усіх сторін. За час, поки оркестранти грали, люди все прибували та прибували, звідусіль лунали виклики «браво».

Під час святкування громадський порядок забезпечував військовослужбовці військової частини 3035 Національної гвардії Україні.

Аліна Новікова, фото автора 

Джерело

Автор