Поруч terrorist state, не забувайте про це

Тамара Горіха Зерня

В ідеальному світі про дружину голови розвідки взагалі ніхто б не знав, не те що бачити її фото у соцмережах. Але ми живемо у реальному світі, де багато чого робиться неідеально.

Не бачу взагалі підстав для сміху чи жартів про “отруїлася у ресторані”.

Я б взагалі порадила нашим посадовцям, особливо силовикам, прибрати сім’ї з публічного простору. А по-хорошому краще з країни. Батьки, подружжя і діти – найвразливіше місце кожної людини.

І бути дуже обережним із подарунками, особливо їстівними.

Власне, це кожного з нас стосується. Навіть по собі бачу, часто приходять у коментарі та приватні повідомлення люди з дивними запитаннями: а де ваші діти вчаться, а де ви живете, а яким потягом їдете, а куди?

Так це я і близько не розвідник, і відкрито роками пишу про свої справи, може, і зайве. Та точно зайве.

А силовикам і військовим нашим треба у сто разів бути обережнішими.


Олександр Нойнець

Я колись, місяць чи шо тому, написав, що боріться за перемогу, бо мир ви не переживете.

Ось це саме про те і історія.

Жінка Буданова – це не військова ціль, це не Буданов, вона просто там десь у КМДА працює нібито. І нічого, якісь Петрови і Баширови попиздували чай полонієм травити. Просто подати сигнал, що ататат, ми – terrorist state, не забувайте про це, кого ми не можемо вбити ракетою, тому ми доповземо до трусів з поллітрою новічка.

Так шо, якщо ви військовий, колишній військовий, мобілізований атошнік 16 року, військовий аватар-заробітчанин, волонтер, друг волонтера, родич волонтера, донатор на шось волонтерське, блогер, який слава Україні у фейсбуці писав, роботодавець, який зарплату платив військовим, тобто іншими словами, якщо ви просто будь-яка людина, яка не сєпар і не російська агентура, – вам пиздець.

Якщо ви сєпар і російська агентура, – вам тоже пиздець, до речі, але уже з іншої причини.

Москалі не дійдуть до кожного-прекожного, звичайно. Але вони будуть намагатися. Ваше життя викликане лише їх інструментальною неможливістю вас вбити в моменті. Але вони працюють над тим, щоб збільшити цю інструментальну можливість і таки вбити побільше. Військовими методами, невійськовими, це абсолютно похую, у них інше ставлення до критеріїв війни в принципі.

Отже і у нас має бути інше. Подумайте про це наступного разу, коли обиратимете, що купити – порш кайєн собі чи позашляховик військовим. Бо порш кайєн в гроб не покладеш, а позашляховик військовим може зробити і купівлю вам гроба непотрібною на деякий час.

Автори
, ,