Продовження серіалу «Торги по харчуванню в Міноборони»

Дана Ярова

В продовження нашого серіалу «Торги по харчуванню в Міністерстві оборони», що став вже популярним у народі.

Нова серія: як витратити всі кошти, вкрадені зароблені за попередні періоди.

Стислий зміст попередніх серій.

Серія перша.

На перших торгах, які були проведені, така собі компанія, яка була постачальником МО, Трейд Граніт Інвест дає найвищу цінову пропозицію. Якщо ціна до подачі була 155 грн, то вони дали 154,60. Звісно, торги програли.

Серія друга.

Трейд Граніт Інвест завалює адміністративні суди позовами, де програє в першій інстанції. Потім іде в Апеляційний суд, де також програє всі позови.

Десь між першою та другою серією ви могли спостерігати масовану інформаційну атаку на мене по багатьох медіа-ресурсах. Подейкують, але я в це не вірю, звісно, що це було замовлення тієї самої компанії.

До речі, тут розкажу смішне. На одному телеграм-каналі адміністратор, чи хто він там, звʼязався з моїми колегами і сказав наступне:

«Нам Ярову замовили за 30 000 евро, але ми її поважаємо, тому за 20 000 евро готові її відбілювати».

Тут ви маєте зрозуміти, що їм сказали те, що і російським кораблям.

Серія третя.

На повторній процедурі торгів по Львівській області цей самий постачальник дає дуже хорошу пропозицію 114,48 копійок. Я навіть писала, як я пишаюсь цією компанією, яка змогла від корупційно-адміністративної моделі поведінки перейти до ринково-конкурентної менше ніж за 4 тижні. І я буду щаслива у разі, якщо всі документи будуть в нормі, першою поставити свій підпис під протоколом про визнання їх переможцями у Львівській області.

Серія четверта.

Ми відкриваємо тендерну документацію, і вона з дуже грубими помилками визнається такою, яка не відповідає кваліфікаційним вимогам.

Серія пʼята.

Трейд Граніт Інвест знову йде в адміністративний суд і програє його, та в апеляційний, який також програє.

Між всіма цими серіями мою сторінку активно атакують боти, яких я баню пачками – а це, до речі, також кошти. Чесно, я стомилась вже банити.

Що хотілось би сказати.

Зайки мої.
Ви вже витратили багато грошей на активну інформаційну атаку на мене. На фабрику однотипних ботів. На телеграм-канали та медіа. На адвокатів, та юристів. Та мені вже ваших коштів шкода! Зупиніться!
Всі інстанції ви вже програли. Потрібно було раніше думати, постачальниками МО на найближчі 6 місяців ви вже не станете.

Подейкують, що за цим всім стоять Адамовський і Грановський, але я в це також не вірю.

Подейкують, але я знову в це не вірю, що інформаційна кампанія проти мене коштувала більше 100 000 евро.

О! Можна до Господа Бога ще звернутись. Спробуйте.

P.S. Зробіть перепост, може, до зайчиків дійде.


Фото: Facebook Дана Ярова

Автор