У навчальному центрі Академії Нацгвардії провели масштабні військові змагання

Особовий склад навчальних зборів взяв участь вже у других спортивних змаганнях серед підрозділів, які проходять первинну військову підготовку.

Кожен курсант за три тижні зрозумів, що військовослужбовець Національної гвардії України, а тим паче майбутній офіцер, повинен постійно вдосконалювати свої фізичні навички та підтримувати високий рівень підготовки.

Саме під час спортивних змагань, які включать в себе також і воєнізовані естафети, курсанти мають змогу продемонструвати свій напрацьований рівень фізичної підготовки за період перебування у навчальному центрі Академії.

Змагання проходили з естафетного бігу, воєнізованих естафет, виконання вправи з гирею, підтягування на перекладені та пляжного волейболу. Участь у спортивних змаганнях брали дівчата та хлопці. В ході змагань деякі військовослужбовці навіть отримали запрошення на відбір до збірної команди з бігу навчального закладу.

«Цього року на навчання вступило досить багато абітурієнтів, які мають високу фізичну підготовку та заслуговують на увагу з боку керівників спортивних збірних Академії. Звісно ж, інші курсанти також мають всі шанси та можливості для самовдосконалення та фізичного розвитку у стінах Національної академії Нацгвардії. Потужна навчально-матеріальна база Академії виховала багато переможців спортивних змагань всеукраїнського та міжнародного рівня», – зазначає викладач кафедри фізичного виховання та спорту капітан Євген Тєрєхов.

За результатами змагань кращі команди та спортсмени в особистому заліку були нагороджені грамотами та заохочені призами. Згодом всіх курсантів чекає ще не одне змагання протягом всього навчання і шанс знову вибороти перше місце має кожен підрозділ, варто лише сумлінно тренуватися.

Джерело

Автор