Ілля Новіков розповів, чому він захищає Порошенка

За словами Новікова, для будь–якого адвоката захищати главу держави – це певна сходинка, якої досягають далеко не всі. Цитує адвоката 5 канал.

Адвокат Ілля Новіков в інтерв’ю “Новой газете” розповів, чому він став ворогом Росії, і чому все, що послаблює Росію, – це добре. “Росія почала цю війну, вона обстрілює нас ракетами, захоплює, ґвалтує. Вона – зло”, – переконаний Новіков.

На запитання, чому він став адвокатом п’ятого Президента Порошенка, Новіков відповів: “Я знаю людей, у тому числі моїх знайомих, які до моєї роботи адвокатом Петра Порошенка ставляться так: “Ми готові тобі це пробачити, тому що ти раніше робив багато хорошого, і так вже й бути, не станемо до тебе гірше ставитись через те, що тепер захищаєш Порошенка, ти адвокат, це твоя робота”. Але для мене захист Порошенка – це, мабуть, найважливіша та найцікавіша робота за всю мою професійну кар’єру”.

За словами Новікова, для будь–якого адвоката захищати главу держави – це певна сходинка, якої досягають далеко не всі.

“Тим більше за такими звинуваченнями, як звинувачують його. Я не вдаватимуся у подробиці української політики останніх років і в те, що пов’язане зі стосунками із Зеленським. Тому що в Україні ті, хто свідомо ставиться до того, що відбувається, нині уникають усього, що може підірвати єдність країни. Але я на боці Порошенка далеко не лише як адвокат. Я вважаю його дуже хорошою людиною в першу чергу і добре ставлюся до нього не лише як адвокат до клієнта, а й як людина до людини. Тому, коли мені готові “вибачити його захист за колишні заслуги”, я таку розмову просто не підтримуватиму”, – пояснює Ілля Новіков.

“Це найкраще, що зі мною відбувалося як із адвокатом. Це моя велика адвокатська, професійна та людська удача – увійти до команди адвокатів Порошенка. Це великий творчий виклик, який поєднується із гордістю бути на правильній стороні”, – говорить Новіков.

Джерело

Автор